BIZARNO: Ivani Žigon su pre dve godine izjavljivali SAUČEŠĆE kao da joj je majka već umrla!
Jelena Žigon preminula je nakon kratke i teške bolesti, Foto: Beta/ Miloš Miškov

UŽAS!

BIZARNO: Ivani Žigon su pre dve godine izjavljivali SAUČEŠĆE kao da joj je majka već umrla!

Ostavila je neizbrisiv trag u srpskoj kinematografiji

Objavljeno: 14:52h

Srbiju je potresla vest o smrti legendarne glumice Jelene Žigon, koja je preminula u 86. godini života posle iznenadne i kratke bolesti.

2015. godine porodica Žigon preživela je pravu dramu kada im je u porodičnu kuću na Senjaku upao razbojnik sa ciljem da ih opljačka.

- „Jelena, smirite se, neću vas ubiti”, govorio je mlađi muškarac dok me je gušio rukom. Tražio je da mu dam novac i zlato - ispričala je tada za Blic glumica Jelena Žigon.

Mlađi muškarac sa kapom preko glave upao je u kuću porodice Žigon na Senjaku, u kojoj je u tom momentu Jelena bila sama u prizemlju, dok su na spratu bili njena ćerka Ivana i unuk Steva. Njih dvoje ni slutili nisu šta se dešava.

NE PROPUSTITE

Umrla Jelena Žigon

Nakon tog napada pljačkaša Jelena je izjavila:

- Toliko me je pogodio taj napad, ali i sve kasnije. Ljudi zovu i iz inostranstva. Novinari se raspituju, a ja se već dugo klonim intervjua tako da mi sve ovo sada nimalo ne prija. Mnogo je drugih većih nesreća od moje. Moju Ivanu su zvali da joj izjave saučešće, strašno, kao da sam umrla. Očajna sam zbog svega.

Razbojnik je u kući porodice Žigon bio 20 minuta, onda je sa plenom otišao i ulazna vrata zaključao sa spoljne strane. Tek tada Jelena je mogla da pozove ćerku Ivanu, koja je pozvala policiju i Hitnu pomoć.

Bonus video Intervju sa filmskim kritičarima Đorđem Bajićem i Zoranom Jankovićem

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.