DO SADA NEVIĐENO U ISTORIJI KINEMATOGRAFIJE! Isplivao detalj iz nove sezone IGRE PRESTOLA, pola sveta u neverici! (VIDEO)
Na internetu su se pojavile fotografije koje potencijalno spojluju bitan deo osme (i poslednje) sezone "Igre prestola" koja bi trebalo da bude emitovana 2019. godine, Foto: Printscreen

još jedan spojler

DO SADA NEVIĐENO U ISTORIJI KINEMATOGRAFIJE! Isplivao detalj iz nove sezone IGRE PRESTOLA, pola sveta u neverici! (VIDEO)

Iako još nije stigla pred publiku, osma sezona mega popularne serije "Igra prestola" ne prestaje da intrigira fanove širom sveta

Objavljeno: 10:51h

Ekipa već pet meseci snima kadrove hit ostvarenja, a detalj koji je isplivao u međuvremenu je prilično šokantan za mnoge jer je tim koji radi na seriji oborio i rekorde u kinematografiji.

Naime, scena borbe je snimana 55 noći po kiši, snegu i blatu i time nadmašila dužinu snimanja scene "Battle of the bastards" za koju je bilo potrebno 26 snimajućih noći.

Jedan deo fanova je u neverici zbog činjenice da se samo jedna scena toliko dugo snimala, drugi su pak oduševljeni.

Nova sezona najpopularnije serije na svetu biće prikazana sledeće godine kad će publika biti u prilici da vidi bitku u Vinterfelu koja je toliko namučila ekipu ovog ostvarenja.

Bonus video

Glossy lično - Željko Bebek: Kada vidim suprugu još mi prolaze žmarci

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.