Sećate se Malika iz filma OTAC NA SLUŽBENOM PUTU? Početkom rata napustio je Sarajevo i život mu se preokrenuo za 180 stepeni! (FOTO)
Foto: Printscreen

bila mu je to jedina uloga na filmu

Sećate se Malika iz filma OTAC NA SLUŽBENOM PUTU? Početkom rata napustio je Sarajevo i život mu se preokrenuo za 180 stepeni! (FOTO)

Svi ga pamtimo po ulozi dečaka Malika koju je odigrao kada je imao samo sedam godina, a to mu je ujedno bilo i jedino pojavljivanje na filmskom platnu

Objavljeno:

Verovatno su se neki od vas pitali gde je sada Malik iz čuvenog filma „Otac na službenom putu“ (1985). Malik (odnosno Moreno Debartoli) glumio je u epohalnom filmu Emira Kusturice i svi ga se sećaju kao simpatičnog debeljuškastog dečaka.

Početkom ratnih dešavanja u Jugoslaviji njegov život je krenuo u drugom smeru. Po odlasku iz Sarajeva živeo je u nekoliko zemalja, najviše u Izraelu, ali je i putovao širom sveta.

Moreno je još 1999. završio kuvarsku akademiju u Izraelu, a posle toga i poznatu “Le Cordon Blue” akademiju u Londonu. Nakon toga je usledila specijalizacija za čokolijatera, usavršavanja kao i angažmani u prestižnim svetskim hotelima i restoranima.

Danas je šef kuhinje sarajevskog hotela Bristol, nosi epitet “najškolovanijeg” bosanskog kuvara i jedno je od prepoznatljivijih lica profesionalne gastronomije u BiH.

Prema poslednjim informacijama, oženjen je i otac dvoje dece.

Bonus video

Glossy lično - Željko Bebek: Kada vidim suprugu još mi prolaze žmarci

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.