Srbija ga OBOŽAVA, ali niko ne zna TUŽNU ŽIVOTNU PRIČU Dragana Bjelogrlića: Komšije otkrile detalje
Osim što je glumac, Bjela je i reditelj, Foto: Zorana Jevtić

TUŽNA PRIČA

Srbija ga OBOŽAVA, ali niko ne zna TUŽNU ŽIVOTNU PRIČU Dragana Bjelogrlića: Komšije otkrile detalje

Proslavljeni glumac, reditelj i producent rodom je iz Barande

Objavljeno:

Glumac i reditelj omiljen je u svom rodnom mestu, a ni on nije zaboravio Baranđane. Svakog leta je tamo, a i nema komšije kojem nije dao bar malu ulogu u nekom svom filmu.

Proslavljeni glumac, reditelj i producent, Dragan Bjelogrlić, rodom iz Barande, upravo tamo provodi najveći deo vremena, a njegove komšije su rado popričale o njemu i njegovoj porodici.

Bjelogrlić je jedan od omiljenih srpskih glumaca
Bjelogrlić je jedan od omiljenih srpskih glumaca foto: Zorana Jevtić

Prva osoba koja je otkrila nešto o Bjelogrliću je baka Melanija Vasić, koja stanuje odmah pored porodičnog doma Bjelogrlića. Kaže, Dragana i njegovog brata Gorana zna od malih nogu, a u dobrim je odnosima i sa njegovom majkom Nadom.

- Znam ga od malih nogu, uvek je bio jako fin dečko. Dragan je živahniji i energičniji, Goran je nekako tokom celog detinjstva bio mnogo mirniji. Mada, obojica vole da se šale sa ljudima. Majka im je jako fina, poštena žena. Preko leta ona je stalno ovde u selu, a čim počne zima, odlazi za Beograd. Divne su komšije! Za Uskrs njihova majka Nada ofarba jaja i donese poklone za moje praunuke - priča baka Melanija i otkriva kako je Bjela izgubio oca Tomislava kada je imao 18 godina i da se od tada sam borio da uspe u životu.

Bonus video Espreso Tviter, glumica Ivana Dudić

(Espreso.co.rs / Stil.kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.