CEO SVET ĆE BITI ŠOKIRAN: Snima se rimejk SRPSKOG FILMA! (VIDEO)
Film koji se retko ko usuđuje da pogleda, Foto: Printscreen

biće još brutalnije!

CEO SVET ĆE BITI ŠOKIRAN: Snima se rimejk SRPSKOG FILMA! (VIDEO)

Debitantsko ostvarenje reditelja Srđana Spasojevića u kojem glavne uloge tumače Srđan Žika Todorović i Sergej Trifunović izazvalo je velike kontroverze

Objavljeno:

Kada je Srđan Spasojević 2010. godine režirao svoj "Srpski film", nije ni sanjao da će njegov uradak postati toliko zloglasan. Čim se pojavio, bio je zabranjen na festivalima u Engleskoj i Španiji, a zbog svoje sadržine i danas je zabranjen za prikazivanje i prodaju u Španiji, Finskoj, Portugalu, Francuskoj, Nemačkoj, Australiji, Novom Zelandu, Maleziji, Singapuru, Norveškoj i Brazilu.

Međutim, sada režiser Dejvid Gordon Grin i njegov saradnik, scenarista Deni Mekbrajd, koji su se proslavili filmom “Blumhouse’s Halloween“ spremaju novi horor, a po svemu sudeći, zainteresovani su da otkupe prava i naprave rimejk “Srpskog filma“.

Holivudski tandem zainteresovan je da napravi rimejk koji bi pomerio granice sadizma i ekstremizma. - Neko vreme razmišljam o tome. Video sam "Srpski film" na Filmskom festivalu u Sakramentu pre nekoliko godina i Srđan je bio tamo i odgovarao na pitanja. Neko ga je pitao da li je zažalio što je napravio film i on je odgovorio: "Žao mi je što nije bio brutalniji". To me je oborilo s nogu! - rekao je Mekbrajd.

On ističe da je “Srpski film“ potpuno neshvaćen. - Da, to je mentalni i vizuelni napad na sva čula, ali postoji razlog za to. Uprkos nazivu filma, teme kojima se bavi nisu specifične za Srbiju. Zato Dejvid i ja pričamo da napravimo rimejk i nazovemo ga "Američki film". Naravno, dodaćemo i naš lični pečat - istakao je.

Bonus video

Espreso Tviter, glumica Ivana Dudić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.