Glumila je u seriji LJUBAV NAVIKA PANIKA, udala se za ODBOJKAŠA, otišla iz Srbije, rodila sina, promenila se i OVAKO DANAS IZGLEDA (FOTO)
Nada je u seriji "Ljubav, navika, panika" tumačila ulogu Majine drugarice Mace, Foto: Printscreen/ Pink TV

nekada su svi otkidali na nadu macanković

Glumila je u seriji LJUBAV NAVIKA PANIKA, udala se za ODBOJKAŠA, otišla iz Srbije, rodila sina, promenila se i OVAKO DANAS IZGLEDA (FOTO)

Glumica Nada Macanković udata je za odbojkaša Bojana Janjića i uživa u porodičnom životu, a i promenila je imidž

Objavljeno:

Ljubitelji domaćih filmova i serija sigurno dobro znaju ko je Nada Macanković. Ovu prelepu glumicu imali smo priliku da gledamo u serijama "Ljubav, navika, panika" i "Mješoviti brak", kao i mnogim drugim ostvarenjima.

Nada je pre sedam godina uplovila u bračne vode i udala se za odbojkaša Bojana Janjića. Rodila je dečaka koji se zove Milutin, a živi na relaciji Beograd-Francuska.

- Moj život je u ovom trenutku potpuno posvećen Milutinu. Često se budim noću, a danju se trudim da zadovoljim sve njegove potrebe. Malo vremena mi ostaje za sebe, ali to mi uopšte ne smeta. Inače, nemam nikakvu pomoć, ali nemam ni potrebu za tim. Mislim da se bebe jako dobro prilagođavaju nama. Kada sam bila u Beogradu, nisam mogla da izdržim dan a da mi neko malo ne pomogne oko Milutina. Voleo je jako puno da se nosi. Otkad smo ovde (u Poatjeu, prim. aut.), kao da je shvatio da mora malo sam da se zabavlja tako da sada mogu i po sat da ga ostavim sa igračkama i ne buni se - rekla je u jednom intervjuu pre dve godine ponosna mama.

foto: Dragan Kadić

- Ovde nam je jako lepo. Francuska je zemlja koja me je oduvek fascinirala svojim prirodnim lepotama, kulturnim nasleđem, kulturom života, jezikom i hranom. Divno je živeti u gradu gde su parkovi i ulice besprekorno čisti, gde su ljudi veseli i ljubazni. U ovom stadijumu života jako mi prija mali grad. Poatje je grad uzbudljive srednjovekovne istorije i veoma intenzivnog kulturnog života. Jedan od prvih univerziteta u Francuskoj osnovan je ovde, i to u 15. veku. Danas je pun studenata iz raznih zemalja, a na ulicama se stalno nešto događa - razni performansi, predstave, koncerti - ispriča je tada Nada za Blic.

Glumica je pre mesec dana doputovala u Srbiju, a uslikana je na FEST-u
Glumica je pre mesec dana doputovala u Srbiju, a uslikana je na FEST-u foto: Marina Lopičić

Bonus video

Aca Seltik: Umesto o pivu, sad pevam o čaju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.