Svi smo bili ludi za Milančetom iz OTVORENIH VRATA, a onda je on batalio glumu, okrenuo se Bogu i danas je NEPREPOZNATLJIV (FOTO)
Devojke su bile lude za glumcem, Foto: prentscreen/youtube/Драгана Милосављевић Јовановић

promenio život iz korena

Svi smo bili ludi za Milančetom iz OTVORENIH VRATA, a onda je on batalio glumu, okrenuo se Bogu i danas je NEPREPOZNATLJIV (FOTO)

Pre više od dvadeset godina, odlučio je da promeni svoj život iz korena

Objavljeno:

Rastko Lupulović, nekadašnja velika nada i izuzetan talenat srpskog glumišta, kako filmskog tako i pozorišnog, pre više od jedne decenije odlučio je da život zauvek posveti Bogu.

- Kada sam došao u manastri Dečane 1992. godine, ja sam osetio ono što mogu da nazovem toplina roditeljskog doma i to je neki trag kojim sam krenuo i još uvek idem tim putem. Što više idem tim putem sigurniji sam da je on pravi - ispričao je jednom prilikom za emisiju "Eksploziv" monah Ilarion, čije je svetovno ime Rastko Lupulović, poznatiji kao Milanče iz serije "Otvorena vrata".

- Neko ko traga za istinskom slobodom i ljubavlju, duboko verujem i ispovedam da mora da stigne do Boga - pričao je monah, koji je 1996. godine zamonašio u Visokim Dečanima.

Monah Ilarion je pre otkrića duhovnog života bio glumac i gitarista grupe "kanda, Kodža i Nebojša". Glumio je i u seriji "Otvorena vrata" i to Milančeta. Ipak, on ne žali za tim.

- Nikad nisam zažalio što sam postao monah. Naprotiv, često mi se dešava da Bogu baš blagodarim što mi je pomogao da se opredelim za ovaj put.

Milanče danas
Milanče danas foto: Printscreen

Bonus video

Iva Štrljić: Više ne smeju da me pitaju kad ću da se udam

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.