RETKO POKAZUJE EMOCIJE, ALI OVO NAS JE SVE RASTUŽILO: Vuk Kostić se prisetio pokojnog oca i objavio fotografije na kojima se vidi koliko liče (FOTO)
Vuk je preslikani otac, Foto: Damir Dervišagić

potresno

RETKO POKAZUJE EMOCIJE, ALI OVO NAS JE SVE RASTUŽILO: Vuk Kostić se prisetio pokojnog oca i objavio fotografije na kojima se vidi koliko liče (FOTO)

Vuk je talenat i ljubav prema glumi nasledio od oca, čuvenog Mihajla Kostića Pljake

Objavljeno:

Na današnji dan 2001. godine preminuo je Mihajlo Kostić Pljaka, čijim stopama je krenuo njegov sin, a danas čuveni glumac.

- Moj Pljale... - napisao je Vuk ispod niza fotografija svog oca, pokazavši ovim gestom da ga zauvek pamtiti i da će zauvek biti u njegovom srcu.

Moj Pljale.......

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

Vuk je talenat i ljubav prema glumi nasledio upravo od tate, čuvenog Mihajla Kostića Pljake. On je svoju profesionalnu karijeru na filmskom platnu započeo davne 1957. godine u filmu "Subotom uveče", a poslednju ulogu odigrao je kao Milutin Nedić u seriji "Đeneral Milan Nedić".

Domaća publika pamti ga i po ulogama u "Povratku otpisanih", "Sivom domu" i drugim ostvarenjima domaće kinematografije, a čitavu bivšu Jugoslaviju rastužila je vest o njegovoj smrti 2001. godine.

On je izgubio borbu sa opakom bolešću - leukemijom, od koje je preminuo u svojoj 67. godini života, što je najteže palo njegovim sinovima Vuku i Nestoru, kao i supruzi Gordani.

Bonus video

Stefan Nemanjić je čitateljkama Espresa poželeo srećan 8. mart

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.