DOKTOR KOJI JE OSVOJIO SRCE NEKADA NAJLEPŠE SRPSKE GLUMICE: Ovo je muž Nede Arnerić sa kojim je u braku preko 35 godina! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

hirurg koji je bacio na kolena

DOKTOR KOJI JE OSVOJIO SRCE NEKADA NAJLEPŠE SRPSKE GLUMICE: Ovo je muž Nede Arnerić sa kojim je u braku preko 35 godina! (FOTO)

Njen život, pored glume, obeležile su i velike ljubavi, a svakako najveća od njih je njen sadašnji suprug, doktor Milorad Mešterović

Objavljeno:

Neda Arnerić je već 35 godina u skladnom braku sa Miloradom Meštrovićem, koji se retko pojavljuje sa svojom suprugom u javnosti. Mešterović je predsednik Svetskog udruženja stručnjaka maksilofacijalne hirurgije u kome su najviđeniji svetski hirurzi.

- On je meni sve, sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj. Toliko sam sretna što smo izgurali zajedno. Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali smo danas najveći prijatelji - iskreno je jednom prilikom istakla glumica za hrvatski Telegram.

Nedin muž uslikan na terasi njihovog stana na Vračaru
Nedin muž uslikan na terasi njihovog stana na Vračaru foto: Stefan Jokić

Neda i Mile često uživaju u putovanjima, a ranije su dosta vremena provodili na jedrilici. Sada se povremeno opuštaju u jednoj austrijskoj banji, a neostvarena želja im je da imaju dete.

Bračni par živi u blizini Hrama Svetog Save
Bračni par živi u blizini Hrama Svetog Save foto: Stefan Jokić

Bonus video:

Glossy lično Žarko Stepanov: Kad sam zaljubljen, skidam zvezde s neba

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.