I NA FILMSKOM PLATNU SE VIDI KOLIKO SE VOLE: Biković sa devojkom u novom ruskom filmu LED (VIDEO)
Miloš Biković 7. marta na crvenom tepihu u bioskopu Cineplexx, Foto: Promo

PREMIJERA NAJGLEDANIJEG RUSKOG FILMA

I NA FILMSKOM PLATNU SE VIDI KOLIKO SE VOLE: Biković sa devojkom u novom ruskom filmu LED (VIDEO)

Emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju

Objavljeno:

Emotivna i inspirativna priča, inspirisana istinitim događajima, sa našim mladim i proslavljenim glumcem Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, premijerno nam stiže na platno bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center 7. marta u 20 časova!

Crvenim tepihom na ovom događaju će prošetati i srpski glumac lično, koji će ovom prilikom pozdraviti publiku. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa! Već dan kasnije, 8.marta od 20 časova u svim bioskopima Cineplexx u Srbiji održaće se Ladies night događaj, uz film „Led“.

foto: Promo

Na osnovu pisanja najvećeg ruskog portala posvećenog dešavanjima u filmskoj industriji, nakon svetske premijere u Moskvi, ovaj film preti da postane jedan od najgledanijih filmova svih vremena!

Inspirisan istinitim dogadjajima, “Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Glavnu ulogu pored našeg mladog glumca, koji uživa veliku popularnost i poštovanje u Rusiji, Miloša Bikovića, igra prelepa mlada glumica Aglaja Tarasova i Aleksandar Petrov.

Ne propustite da najnoviju rusku „bajku” premijerno pogledate među prvima u vašem omiljenom bioskopu.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Snežana Dakić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.