OD LAJANJA NA ZVEZDE DO NEMANJIĆA: Drogirao se, menjao krv, bivša ga je optužila da je tukao, a zbog njegove sinoćne glume o Igoru opet priča cela Srbija! (FOTO)
Vodio je buran život, ali nije se mnogo fizički promenio, Foto: Printscreen

glumac kojeg smo obožavali

OD LAJANJA NA ZVEZDE DO NEMANJIĆA: Drogirao se, menjao krv, bivša ga je optužila da je tukao, a zbog njegove sinoćne glume o Igoru opet priča cela Srbija! (FOTO)

Zbog udarca završila sam u Urgentom, jer mu nisam dala novac za drogu. Igor Pervić je najveće zlo u mom životu, ispričala je jednom prilikom Igorova bivša devojka

Objavljeno:

Turbulentan život poznatog glumca bacio je u senku njegova ostvarenja u domaćoj kinematografiji, a ulogom u najskupljoj domaćoj seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine" ponovo je došao u žižu interesovanja.

Igor Pervić (50) otvoreno je pričao o svojoj borbi sa heroinom, a već sa 13 godina ušao je u pakao droge, iz kog je izašao uz pomoć roditelja, balerine Lidije Pilipenko i pozorišnog i književnog kritičara Muharema Pervića. Lečio se u prestonici Velike Britanije, a njegovim najbližima tada nije bilo nimalo lako zbog njegovih problema.

- Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata pod anestezijom promenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa da osetim ako ponovo uzmem drogu - svojevremeno je govorio Pervić.

Kratko je bio u braku sa balerinom i glumicom Jelenom Tinskom, koja je šokirala javnost pričom o životu sa Igorom, kad joj je, kako je navodila, razbio glavu.

- Sve ukupno, to je trajalo četiri meseca, dok nisam zbog udarca završila u Urgentom, jer mu nisam dala novac za drogu. Igor Pervić je najveće zlo u mom životu i kada bih ga videla na ulici preskočila bih ga - rekla je Jelena prošle godine u emisiji "Iz profila".

Pervić se dugo godina zabavljao sa Jovanom Petrović, unukom Miodraga Petrovića Čkalje. Sa njom se iz Beograda preselio u Baćevac, međutim ubrzo im je romansa doživela krah, pa su krenuli svako svojim putem.

Igor Pervić se na male ekrane vratio na velika vrata u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine", a u istoj tumači lik Isaka Drugog Anđela, vizantijskog cara.

Na društvenim mrežama se žestoko polemiše o njegovoj glumi
Na društvenim mrežama se žestoko polemiše o njegovoj glumi foto: Printscreen

Na društvenim mrežama se uveliko komentariše o njegovoj glumi u ovom ambicioznom projektu, a reakcije su podeljene - dok ga neki hvale i navode da je "svetla tačka" ostvarenja, drugi su istakli da ih je razočarao.

Igor Pervić pojavio se u mnogim poznatim ostvarenjima domaće kinematografije, poput "Crnog bombardera", "Bureta baruta", "Lajanja na zvezde" i drugih.

Bonus video:

Glossy lično Žarko Stepanov: Kad sam zaljubljen, skidam zvezde s neba

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.