POSLE SERGEJA I DRUGI TRIFUNOVIĆ UNIŠTIO JANKOVIĆA! Ljudi, mnogo mi je žao, moram nešto da vam priznam!
Branislav Trifunović oglasio se na tviteru povodom intervjua Saše Jankovića, Foto: Stefan Jokić

razočaran

POSLE SERGEJA I DRUGI TRIFUNOVIĆ UNIŠTIO JANKOVIĆA! Ljudi, mnogo mi je žao, moram nešto da vam priznam!

U skorije vreme, Trufunović je u više navrata javno izražavao da je razočaran postupcima lidera PSG

Objavljeno:

Još jedan, bivši, poštovalac Saše Jankovića, glumac Branislav Trifunović podelio je s javnošću šta sada misli o njemu, a povod je intervju Jankovića za Balkan.info, u kojem je nedavno preminulog glumca Nebojšu Glogovca "iskoristio" za samoreklamiranje, uprkos lavini kritika na mrežama zbog sličnog postupa njegove supruge Slavice.

Trifunović je najpre na svom tviter nalogu objavio tekst "Saša Janković ponovo priča o pokojnom Glogovcu i sad nam je definitivno muka", portala Noizz.rs.

Na komentar jednog od tviteraša da je pre godinu dana objašnjavao kako je Janković "super", Trifunović je odgovorio: "Jesam i izvinjavam se".

U skorije vreme, Trufunović je u više navrata javno izražavao da je razočaran postupcima lidera PSG.

Pre nekoliko dana Jankovićeva supruga postavila je na tviteru fotomontažu, koja izgleda kao da se pokojni Glogovac "klanja" bračnom paru Janković, a usledili su komentari da je reč o neukusu i zloupotrebi lika velikog glumca za sopstveni politički par.

Branislav Trifunović oglasio se na tviteru povodom intervjua Saše Jankovića
Branislav Trifunović oglasio se na tviteru povodom intervjua Saše Jankovića foto: Fonet

Trifunović je na tviteru objavio intervju Saše Jankovića u kojem se, prema oceni portala Noizz, kao i Trifunovića, koristi ista "matrica", koja izaziva "definitivnu muku".

"Danas. . . opet, još jednom pod utiskom, smrti Nebojše Glogovca, sam valjda malo manje tolerantan, i danas sam zaista prekršio zakon - prešao sam na crveno jedan pešački prelaz. I vikao mi je sa druge strane čovek, koji takođe prelazi na crveno, "pa zar na crveno?"

Negde sam osetio potrebu... nisam njemu rekao nema potrebe, ali evo sada kažem javno pred svima - da niko nije savršen, i ja eto pređem na crveno", rekao je Janković u tom intervjuu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.