Počela je trka za najprestižniju nagradu sedme umetnosti! (VIDEO)
Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa, Foto: Promo

ispratite svog favorita

Počela je trka za najprestižniju nagradu sedme umetnosti! (VIDEO)

U okviru revije filmova nominovanih za prestižnu nagradu, na bioskopskom platnu biće prikazano četrnaest filmova

Objavljeno:

Ukoliko želite da ispratite svog favorita zlatne statue, idealna prilika su udobne sale i veliko platno bioskopa Cineplexx! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Ne propustite da na velikom platnu bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš u periodu od 26. februara do 4. marta, pogledate svoje favorite za nagradu Oskar! U okviru revije filmova nominovanih za prestižnu nagradu, na bioskopskom platnu biće prikazano četrnaest filmova koji su u trci za ovogodišnjeg pobednika u nekoj od selekcija, u terminima od 19:00 i 21:30 časova svakog dana.

Ostvarenje Giljerma del Tora "Oblik vode" vodi po broju nominacija ove godine, ima ih čak trinaest, zatim ratna drama Dankirk” Kristofera Nolana sa 8 nominacija , film Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju" koji ima 7 nominacija i Fantomska nit” sa 6 nominacija.

Oblik vode
Oblik vode foto: Promo

U okviru Oskar revije gledaćemo i Najmračniji čas”, čiji je glavni glumac, Gari Oldman dobio nagradu Zlatni globus za ulogu u ovom filmu i jedan je od glavnih predendenata za Oskara, zatim drame rađene po istinitim događajima Ja, Tonja”, koja prikazuje jedan od najvećih skandala u istoriji američkog sporta i Cena života” sa Kristoferom Plamerom u ulozi milijardera Džon P. Getija.

Pored ovih biće prikazani i filmovi Skver”, dobitnik Zlatne palme na Kanskom festivalu, istorijska drama Viktorija i Abdul” i Blejd Raner 2049” sa Harisonom Fordom u glavnoj ulozi, Doušnik”, Skrivena ljubav”, Lady Bird”, Beži”.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, više informacija možete pronaći na sajtu www.cineplexx.rs.

Bonus video:

Glossy lično Žarko Stepanov: Kad sam zaljubljen, skidam zvezde s neba

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.