MOJ TATA JE VELIKI, MOŽDA SAM POKUPIO MALO TALENTA: Ovo je jedini zajednički TV nastup pokojnog Glogovca i njegovog mlađeg sina (VIDEO)
Nebojšin mlađi sin gaji veliku ljubav prema kuvanju, Foto: Printscreen

talentovan na tatu

MOJ TATA JE VELIKI, MOŽDA SAM POKUPIO MALO TALENTA: Ovo je jedini zajednički TV nastup pokojnog Glogovca i njegovog mlađeg sina (VIDEO)

Pokojni glumac sinove nikada nije isticao u javnosti, niti se sa njima slikao za medije

Objavljeno: 12.02.2018. 17:53h
  • 378

Nebojša Glogovac je iza sebe je ostavio troje dece - najstarijeg sina Gavrila, mlađeg Miloša i ćerkicu Sunčicu.

Nebojša je Gavrila i Miloša dobio u braku sa slikarkom Minom Glogovac, sa kojom se, nakon godina zajedničkog života, razveo. Mina i Nebojša venčali su se 1996. godine, a venčani kum bio im je Vojin Ćetković. Iz velike ljubavi dobili su sinove, starijeg Gavrila (19) i mlađeg Miloša (17).

Pokojni glumac sinove nikada nije isticao u javnosti, niti se sa njima slikao za medije. Ipak, mlađi Miloš doneo je odluku da sa svega 15 godina postane voditelj jedne domaće emisije, pošto je iskazivao veliki  talenat za kuvanje. Reč je o emisiji "Kuvanje gruvanje", a jednom prilikom u njoj se sa sinom pojavio i Nebojša.

- Krenulo je tako što je moj brat pravio banana hleb, a ja sam hteo da pomognem, da radim zanimljive stvari. Vremenom sam krenuo da uvežbavam i shvatio da to nije jedini recept - rekao je Miloš tom prilikom.

Kako je tada istakao, imao je punu podršku porodice, mama i tata bili su izuzetno ponosni na njega, a otkrio je i da je Nebojša voleo da kuva.

- Tata je presrećan. On takođe voli da kuva, a u njegovom načinu kuvanja vrlo volim to što eksperimentiše i ne plasi se da potencijalno napravi grešku. Mislim da sam i ja pokupio malo njegovog talenta, jer mi se veoma sviđa gluma i često u šale dodajem neke imitacije i glumu. Možda i ja jednog dana odlučim da se bavim glumom - ispričao je tada glumčev mlađi sin.

Bonus video:

Gromoglasni aplauz za Glogovca

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media