Sećate se Boška Bubamare iz Porodičnog blaga? Danas izgleda zapanjujuće! (FOTO)
Glumac 20 godina kasnije ima sličnu frizuru i isti karakterističan pogled, Foto: Printscreen

20 godina kasnije

Sećate se Boška Bubamare iz Porodičnog blaga? Danas izgleda zapanjujuće! (FOTO)

Boško Divljak zvani Bubamara jedan je od vrlo simpatičnih likova serije "Porodično blago", a o njegovom životu se malo toga zna

Objavljeno: 11:12h

Gotovo svake dve godine iznova i iznova pratimo avantura Gavrila, Valerije, Bebana, Trajka, Čupke, Branda, Zlatka, Bisenije, Miće, Kokana, Listera, Čerčila, Rajne, Labuda, Tike Špica, Đoše, Zorke, Bode Tajsona, ali i toliko drugih, možda manje značajnih, ali beskrajno zabavnih i slikovitih likova. Među njima je i favorit mnogih, Boško Divljak zvani - Bubamara.

Boško dolazi u sud nakon služenja robije i ostavlja nekoliko paketa za koje sudije sumnjaju da su eksplozivnog sadržaja i da je u pitanju odmazda čoveka kog su osudili nekoliko godina ranije. Ovakve predrasude su karakteristične prema bivšim "zatvorskim pričicama" i to je jedna od svrha lika Bubamare i predstavlja pokušaj scenariste Siniše Pavića da te ljude predstavi kao obične građane koji su svoje odužili. Zato je Divljak tako bezopasan i zapravo jako pristojan čovek, pa i iz tog razloga simpatičan publici.

Glumac koji ga igra zove se Ljubiša Barović, a o njemu se van ovog popularnog lika malo zna. A trebalo bi...

Ljubiša je član udruženja dramskih umetnika. Prvak je Šabačkog pozorišta, ali je igrao i u Leskovcu i Novom Sadu. Kao vođa i osnivač NDA „Veselo majmunče“, sa svojom školom glume dobijao nagrade kao reditelj i pisac.

Ovako danas izgleda glumac Ljubiša Barović
Ovako danas izgleda glumac Ljubiša Barović foto: Printscreen

Režirao je za decu predstave: „Pepeljuga“, „Natalija i gusari“ i „Trnova ružica“. Za iste predstave je napisao tekstove kao i za predstavu „Bajka o bajatom pasulju“.

Pored "Porodičnog blaga", u njegove filmske i televizijske epizode spadaju i "Zona Zamfirova", "Srećni ljudi", "Stižu dolari", "Kraj dinastije Obrenovića", a dobitnik je i brojnih pozorišnih priznanja.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Miloš Biković čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.