Glumila je u Srećnim ljudima, a onda zbog tragedije koja ju je snašla nestala... Sada se fatalna plavuša vraća na male ekrane i to u seriji UBICE MOG OCA (FOTO)
Foto: Printscreen

NOVO LICE U UBICAMA MOG OCA

Glumila je u Srećnim ljudima, a onda zbog tragedije koja ju je snašla nestala... Sada se fatalna plavuša vraća na male ekrane i to u seriji UBICE MOG OCA (FOTO)

Dolazi da rastavi Ninu i Vuka i jednom za svagda stane na put njihovoj ljubavi

Objavljeno:

Glumica Natalija Vlahović Čuljković, koju publika pamti iz serije „Srećni ljudi“, posle više od 15 godina odsustva sa scene vratila se ulogom u seriji „Vojna akademija 2“, a nedavno se priključila ekipi „Ubica mog oca“.

Žena nesvakidašnje lepote igra Ljubicu, majku forezničarke Jelene, a otkriva nam i anegdote sa snimanja, šta će biti s njenom ćerkom i inspektorom Aleksandrom Jakovljevićem.

- Poznajem više od 20 godina Gagu Antonijevića, ali sam poziv za kasting dobila preko agencije „Pajper“. Potajno sam želela da se pojavim u toj seriji. Veliki sam fan „Ubica“, a mojoj sreći nije bilo kraja kad su baš mene odabrali - kaže Natalija i dodaje:

Natalija je u Srećnim ljudima igrala Đininu najbolju drugaricu
Natalija je u Srećnim ljudima igrala Đininu najbolju drugaricu foto: Printscreen

- Na snimanju sam upoznala svoje talentovane kolege Ninu i Vuka Kostića. Nekako smo se odmah razumeli. Publiku čeka još iznenađenja. Ljubica ne voli Vuka i vrlo je potresena događajem s kraja prve sezone. Došla je da ćerku urazumi i da shvati da njena veza s Aleksandrom nema budućnost. Da li će pobediti ljubav ili mama, otkriće se u narednim epizodama.

Uspehom serije Natalija nije iznenađenja.

- Kada imate dobro napisanu priču, definisan žanr, jasno postavljene likove i vrhunske profesionalce i dobre ljude u timu, rezultati ne mogu da izostanu. „Ubice“ su ponudile novo u vizuelnom smislu. Dobili su prostor da se pokažu neki mladi glumci. Naš posao je bio samo da odgovorimo zadatku reditelja - objašnjava Vlahovićeva.

Prvu ulogu na filmu „Vagon Li“ Natalija je dobila kao devojčica, a partneri su joj bile zvezde jugoslovenskog filma Božidarka Frajt kao majka i Voja Mirić kao otac.

Uloga koja je obeležila njenu karijeru
Uloga koja je obeležila njenu karijeru foto: Printscreen

- Uživala sam snimajući film. Nekako je to presudilo da još tada odredim svoj dalji put.

Šira publika i najviše je pamti po seriji „Srećni ljudi“, a njoj je značajnija Šotrina „Gospođa ministarka“.

- Nosim lepe uspomene sa snimanja „Srećnih ljudi“. Serija je obeležila jedno vreme i traje i dalje kroz reprize. Važnija od te uloge mi je Dara u „Gospođi ministarki“, a moju majku igrala je Milena Dravić. I dalje pamtim anegdote sa tih snimanja. U pauzama je nestajao po hodnicima studija Pepi Laković, a mali Nikola Đuričko skrivao se da puši. Scene s Taškom Načićem smo snimali bezbroj puta. Svako bi se zasmejao kad je dolazio da me prosi.

Od Milene, kako priznaje, svoje najdraže filmske majke, najviše je naučila.

- Ona je velika u svakom smislu. Od nje sam najviše naučila. Pripremajući se za snimanje okupljali bismo se u njenom stanu da vežbamo zajedničke scene. Predana je bila svom poslu - ističe glumica.

Nataliju van scene život nije mazio, a 1998. u saobraćajnoj nesreći poginuo je njen suprug Miloš Čuljković, s kojim ima ćerku Doroteu. Nakon ove tragedije povukla se iz javnosti.

- Od glume nikad nisam odustala. Za glumca je teško da ima kontinuitet, a za glumice posebno. Najteže godine za nas ženu su od 30. do 45. Sad sam ponovo tu i spremna za nove izazove - zaključuje Natalija.

Bonus video:

Sloba i Mira na potpuno drugačiji način: Glossy otkriva kako se priprema predstava o kojoj svi govore (VIDEO)

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.