MORGAN FRIMAN OPTUŽIO SRBIJU ZA GENOCID U BOSNI: Veliki skandal proslavljenog holivudskog glumca (VIDEO)
MORGAN FRIMAN OPTUŽIO SRBIJU ZA GENOCID, Foto: Printscreen Youtube / FACE HD TV

pa zašto pobogu?

MORGAN FRIMAN OPTUŽIO SRBIJU ZA GENOCID U BOSNI: Veliki skandal proslavljenog holivudskog glumca (VIDEO)

Epizoda nove serije koju vodi poznati glumac ispunjena je kadrovima i informacijama o tome kako su Srbi "najgori od sve dece"...

Objavljeno: 11:15h

Morgan Friman je nesumnjivo odličan glumac i sigurni smo da su mnogi jedva čekali sinoćnu premijeru serije "Priča o nama" koja se emitovala na kanalu Nacionalne Geografije.

On je u premijernoj epizodi bio u Bosni gde je obišao Sarajevo i Srebrenicu, gde je više puta izneo tvrdnju da su Srbi upravo tu počinili genocid.

Pored toga, izrečeno je da su Srbi jedini krivci za rat na prostorima bivše Jugoslavije.

Šta se zaboga ovde desilo, pitao se Frimen u razgovoru sa bosanskim novinarem Senadom Hadžifejzovićem i njegovom sinom Feđom.

Oni su mu u razgovoru rekli kako su Srbi ti koji su počinili genocid nad muslimanima. Ono što je problem u celoj priči jeste da slavni glumac ni u jednom momentu nije pokušao da čuje drugu stranu priče, što je, složićete se, osnova objektivnog novinarstva.

Cela epizoda je ispunjena kadrovima i informacijama o tome kako su Srbi, "najgori od sve dece". U jednoj sceni koja je trebala da dočara početak raspada Jugoslavije 1992. godine, vide se i snimci nastali u Beogradu 5. oktobra 2000. godine što predstavlja potpunu manipulaciju činjenicama.

Pogledajte epizodu, pa sami zaključite koliko je cela priča objektivna:

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.