MAJSTORE, IZDRŽI, ZNAM DA HOĆEŠ: Glogovac je trenirao bivšeg košarkaša, a u teškim trenucima mu je on poslao JAKU PORUKU! (VIDEO)
Nebojša Glogovac i Zoran Čiča, Foto: Printscreen/ YouTube

poruka podrške

MAJSTORE, IZDRŽI, ZNAM DA HOĆEŠ: Glogovac je trenirao bivšeg košarkaša, a u teškim trenucima mu je on poslao JAKU PORUKU! (VIDEO)

Podrška za Nebojšu stiže i od njegovih "učenika"

Objavljeno: 18:45h

Bivši košarkaš i glumac, a sada fitnes trener Zoran Čiča, je baš kao i mnoge sportske ličnosti, poslao emotivnu poruku velikanu srpskog glumišta Nebojšu Glogovcu. Od glumca koji sada vodi borbu sa opakom bolešću, naučio je mnogo tokom snimanja serije "Košarkaši".

Čiča je prepoznatljiv po ulozi Mačka u filmu "1 na 1", kao i ulozi Relje. Uz Glogovca i Viktora Savića tumačio je glavnu ulogu u tv seriji Košarkaši iz 2005. godine. Paralelno sa glumom bavio i košarkom, nosio je dresove Slodesa, Grocke i drugoligaša iz Grčkem piše Telegraf.

Serija govori o malom beogradskom košarkaškom klubu, životima igrača i trenera. Zanimljivo je da je veliki Glogovac, kojem su i navijači Crvene zvezde uputili svoje iskrene želje za brz oporavak, u seriji tumačio lik Žareta, košarkaškog trenera.

Scena iz serije '1 na 1
Scena iz serije "1 na 1"foto: Printscreen/ YouTube

Pre i tokom snimanja Zoran je, kako ističe, mnogo naučio od proslavljenog glumca.

- Ja sam sa Glogovcem imao priliku da sarađujem dva meseca na snimanju serije "Košarkaši". Mesec dana pre toga dok je trajala priprema same serije. On je čovek kojeg bi svako poželeo za prijatelja i neko koga bi svako poželeo za kolegu. Deli sjajne savete, jako je dobar čovek i želim mu da se oporavi - kaže bivši košarkaš i glumac i dodaje:

- Od njega sam naučio u kom momentu treba gde da gledam, gde treba da se pozicioniram. To su neki saveti koji, nekom ko nije snimao ništa ne znače, ali ljudima koji su u tome dosta znači i meni su dosta pomogli.

Ovo je zajednička scena Nebojše Glogovca i Zorana Čiče od 5. minuta snimka:

Čiča je tako imao priliku da se iz ličnog iskustva uveri "Kako se postaje šampion", što je čuvena rečenica koju Glogovac izgovara u filmu Nebeska udica:

- To je jako zvučna rečenica, a samim tim kada je Nebojša Glogovac izgovori ima još veći značaj.

Baš zato, Zoran je imao jaku poruku za velikana naše glumačke scene:

- Izdrži majstore, znam da hoćeš. Borili smo se, mnogo toga zajedno smo radili. Nadam se da će ti i moja poruka značiti.

Bonus video:

GLUMAC DOBRO PODNOSI TERAPIJU: Nebojša Glogovac nasmejan šeta Dorćolom!

:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.