Trpeo jake bolove, a Vojin mu našao flastere s analgetskim dejstvom: Ćetković se ne odvaja od bolesnog Glogovca
Prijateljstvo dugo tri decenije, Foto: Nemanja Pančić

pravi prijatelj

Trpeo jake bolove, a Vojin mu našao flastere s analgetskim dejstvom: Ćetković se ne odvaja od bolesnog Glogovca

Glumac Vojin Ćetković ne odvaja se od svog kuma Nebojše Glogovca, koji se bori sa rakom pluća, a čak ga vodi i na terapije

Objavljeno: 16:28h

Njihovo druženje počelo je na Fakultetu dramskih umetnosti pre 27 godina, a s vremenom su postali nerazdvojni. Zbog toga je suprug glumice Slobode Mićalović odlučio da se ne odvaja od najboljeg prijatelja i kolege, sve dok ovaj ne pobedi opaku bolest. - Vojin se mnogo potresao kad je čuo da Nebojša ima karcinom i odmah mu se našao kao najveća podrška. Studirali su na istoj klasi i već skoro tri decenije su veoma bliski. Ćetković mu je bio kum na prvom venčanju, krstio mu je sinove, pa ne čudi što ga je prijateljeva nesreća duboko pogodila. Sve vreme je uz njega, vozio ga je na preglede, svakodnevno ga obilazio u bolnici. Uz njega je i dok prima hemioterapiju - otkriva dobro obavešten izvor.

On dodaje da je Ćetković svakodnevno na vezi sa lekarima i specijalistima, raspitujući se o različitim vrstama lečenja koje bi mogle da pomognu jednom od najboljih srpskih glumaca srednje generacije.

- Nebojša je jedno vreme trpeo jake bolove, a Vojin je uz pomoć lekara našao flastere sa analgetskim dejstvom, koji su mu pomogli. Uz Glogovca je i supruga Milica, ali ona mora da brine i o ćerkici Sunčici, koja ima tek nešto više od godinu dana. Velika podrška su mu i sinovi iz prvog braka Miloš i Gavrilo - priča izvor.

Nebojša se dobro oseća i to se po njemu vidi
Nebojša se dobro oseća i to se po njemu vidi foto: Marija Dejanović/ Kurir

Nebojša svakodnevno prima hemioterapiju na Institutu za onkologiju u Beogradu, koju dobro podnosi.

- On se odlično oseća, sestre i lekari su iznenađeni koliko odlično podnosi prvi ciklus lečenja. Uopšte ne izgleda bolesno, raspoložen je i pozitivan. Zbog njegovog psihičkog zdravlja, ali i virusa koji trenutno vladaju, doktori su odlučili da od kuće dolazi na lečenje, a ne da leži u bolnici - otkriva naš izvor.

Slavnom glumcu nedavno je na Institutu za onkologiju dijgnostikovan rak pluća, zbog čega je šest dana proveo u bolnici, iz koje je pušten u utorak.

Glogovac je i ranije imao zdravstvenih problema, pošto je u junu 2015. godine zbog zakrčenja krvnih sudova primljen na Institut za kardiovaskularne bolesti na Dedinju.

Dugogodišnji prijatelji su prošle godine snimali seriju "Nemanjići - rađanje kraljevine", a pre 15 godina glumili su i u "Porodičnom blagu". U septembru su bili na kanadsko-američkoj turneji sa predstavom "Hadersfild" Jugoslovenskog dramskog pozorišta, u kojoj zajedno igraju već 11 godina.

Bonus video:

GLUMAC DOBRO PODNOSI TERAPIJU: Nebojša Glogovac nasmejan šeta Dorćolom!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.