GLOGOVAC NAKON TERAPIJE: Smršao i skratio kosu, bolest neznatno promenila njegov izgled (FOTO) (VIDEO)
Glumac izgleda jako dobro, Foto: Marija Dejanović/ Kurir

ne da se

GLOGOVAC NAKON TERAPIJE: Smršao i skratio kosu, bolest neznatno promenila njegov izgled (FOTO) (VIDEO)

Otkako su mu lekari ustanovili da je teško bolestan, u životu Nebojše Glogovca skoro da se ništa nije promenilo

Objavljeno: 14:52h

Slavni glumac hrabro se bori i svakodnevno odlazi na terapije koje su mu specijalisti onkologije i pulmologije odredili. U to se uverila i ekipa Kurira, koja je Glogovca srela juče ispred zgrade u kojoj živi.

On je oko 15.30 izašao iz stana na Dorćolu sa jednim prijateljem i bio je nasmejan. Kratko su se zadržali u razgovoru, potom su se izljubili, a onda je Nebojša seo u svoj automobil i odvezao se u pravcu centra grada. Osim što je smršao i ima skroz kratku kosu, nema drugih drastičnih promena u njegovom izgledu. Njegove komšije su nam rekle da ga redovno viđaju i da zasad dobro podnosi bolest.

- Videla sam ga danas ispred zgrade, a tek juče sam iz medija saznala da je bolestan. Po njemu nikad ne bih zaključila da je u takvom stanju - rekla je radnica kafića koji se nalazi u blizini glumčeve zgrade, dok je jedan od komšija potvrdio da Glogovac svakodnevno odlazi na terapije.

- U ponedeljak sam ga sreo, jedan muškarac ga je dovezao do ulaza u zgradu. On se držao za stomak i jedva se kretao. Pomislio sam da ga je savladao umor ili da se napio. Tek sam danas čuo da se razboleo. Šteta, tako mlad čovek i odličan glumac - kaže komšija.

Redovno se viđa sa prijateljima i nije dozvolio da bolest utiče na kvalitet njegovog života
Redovno se viđa sa prijateljima i nije dozvolio da bolest utiče na kvalitet njegovog života foto: Marija Dejanović/ Kurir

I radnica „Gradskog zelenila“ kaže da se iznenadila kada je čula da je Glogovac bolestan.

- Često ga viđam u parku u blizini zgrade u kojoj mu žive bivša žena i sinovi. Srela sam ga u petak ili subotu. Šetao je psa i sasvim mi je normalno delovao - rekla je radnica „Gradskog zelenila“.

Malo je smršao i skratio kosu
Malo je smršao i skratio kosu foto: Marija Dejanović/ Kurir

Podsetimo, pre desetak dana Glogovcu je ustanovljena ozbiljna bolest, zbog koje je morao da otkaže sve poslovne angažmane. Glumac je po ubrzanoj proceduri već počeo lečenje, a podršku mu pružaju brojni prijatelji, kolege i porodica.

Srpska glumačka zvezda početkom januara boravio je u Nemačkoj, gde je u jednoj tamošnjoj bolnici bio na detaljnim pregledima i snimanjima, objavili su juče portali. Nakon konsultacija s doktorima, odlučio je da terapiju ipak prima u Beogradu.

- Nebojši se zdravstveno stanje naglo pogoršalo pred Novu godinu, a po savetu prijatelja i lekara, otišao je i u Nemačku po pomoć. Po povratku u Srbiju, krajem prošle nedelje, primljen je na Institut za onkologiju i radiologiju u Beogradu, odakle je pre neki dan izašao. Najbolji tim lekara posvećen je Glogovcu, čine se svi napori kako bi njegovo zdravstveno stanje bilo poboljšano - navodi izvor blizak Glogovcu.

Bonus video:

CRVI U INTERVJUU ZA ESPRESO: Ja sam grandž dete i muzika sa početka '90ih najviše izlazi u mom sviranju hteo ja to ili ne

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.