VOLELA JE TIKU ŠPICA I U STVARNOM ŽIVOTU: Žake iz Porodičnog blaga je bila sa glumcem 4 godine, a onda je nestala i promenila se! (FOTO)
Žake u seriji glumi nekulturnu ženu kojoj je samo stalo do novca, Foto: Printscreen

BILA JE U VEZI SA GLUMCEM IZ SERIJE

VOLELA JE TIKU ŠPICA I U STVARNOM ŽIVOTU: Žake iz Porodičnog blaga je bila sa glumcem 4 godine, a onda je nestala i promenila se! (FOTO)

Uvek zanimljiva i brbljiva Žaklina - Žake, privukla je pažnju i osvojila srca publike u seriji "Porodično blago"

Objavljeno:

Nju je igrala glumica Biljana Nikolić koja se nakon ove uloge skoro pa povukla sa scene.

Kada je serija snimana, u periodu od 1997. godine do početka 2000ih, nema ko nije znao za ovu lepu damu. Ipak, njoj se život ispred kamere, makar kada je reč o medijskom nastupu, izgleda nije dopao.

Posle "Porodičnog blaga" igrala je i u seriji "Agencija za SIS", a onda se posvetila samo pozorištu. Danas je, kako i sama kaže, glumica kruševačkog pozorišta i ima dvoje dece.

Biljana Nikolić danas
Biljana Nikolić danas foto: Printscreen

U seriji je igrala lik supruge Tike Špica (kojeg tumači Predrag Smiljković), a zanimljivo je su njih dvoje bili i u pravoj vezi.

- Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u "Porodičnom blagu". Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan - izjavio je Pepi u jednom intervjuu.

Tika Špic i Đoša
Tika Špic i Đoša foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.