KOLEGE NEBOJŠE GLOGOVCA TUGUJU ZBOG GLUMCA: Sve se desilo vrlo brzo, lekari će uraditi sve što mogu, a on će biti jak... (FOTO)
Glumac se trenutno nalazi na lečenju, Foto: Zorana Jevtić

bori se s teškom bolešću

KOLEGE NEBOJŠE GLOGOVCA TUGUJU ZBOG GLUMCA: Sve se desilo vrlo brzo, lekari će uraditi sve što mogu, a on će biti jak... (FOTO)

Glumac je po ubrzanoj proceduri već počeo lečenje, a podršku mu pružaju brojni prijatelji, kolege i porodica

Objavljeno: 10:40h

Glogovcu je pre desetak dana ustanovljena ozbiljna bolest, zbog koje je morao da otkaže sve poslovne angažmane. Glumac je po ubrzanoj proceduri već počeo lečenje, a podršku mu pružaju brojni prijatelji, kolege i porodica.

- Nebojša se najpre javio svom lekaru, koji ga je uputio u Klinički centar Srbije. Tamo su mu nakon detaljnih pregleda saopštili da je teško bolestan. Uzimajući u obzir težinu bolesti, doktori su po hitnom postupku krenuli s terapijama, koje on dobro podnosi. Njegova porodica - sinovi Miloš i Gavrilo iz prvog braka, kao i sadašnja partnerka Milica, s kojom ima dvogodišnju ćerku Sunčicu - pružaju mu punu podršku i to mu mnogo znači - rekao je izvor blizak slavnom glumcu.

JDP je otkazao sve predstave
JDP je otkazao sve predstave foto: Zorana Jevtić

Jugoslovensko dramsko pozorište, u kojem je Glogovac od samog početka karijere, otkazalo je sve predstave u kojima on igra.

- Prošle nedelje nam je javljeno da je Nebojša lošeg zdravstvenog stanja, odmah je doneta odluka da se do daljeg ne izvode predstave u kojima je nastupao. O tome su, takođe, obavešteni i ostali glumci koji su s njim igrali u četiri predstave - „Hamlet“, „Razbijeni krčag“, „Sumnjivo lice“ i „Metamorfoze“ - rekao je naš izvor iz JDP.

Redakcija Kurira stupila je u kontakt s Glogovcem, ali on nije bio raspoložen za priču.

- Nema potrebe da bilo šta proveravate - rekao je Nebojša i prekinuo vezu.

Eva Ras je teško podnela saznanje da je njen kolega bolestan:

- Strašno. Sada moramo biti svi uz njega. Neće on biti prvi koji se razboleo od teške bolesti i uspeo da se izleči. Verujem da će Glogovac pobediti opaku bolest i da će se vratiti glumi.

Ima vere u svog kolegu
Ima vere u svog kolegu foto: Marina Lopičić

Čuvena Čupka iz serije „Porodično blago“, u kojoj je igrala Glogovčevu sestru, potresena je vešću da je njen kolega bolestan:

- Nisam čula da je bolestan. Stvarno sam šokirana, mnogo mi je žao. Želim mu svu snagu ovog sveta da ozdravi i da bude bolje. Viđali smo se na nekim događajima i uvek je delovao dobro.

Još jedna koleginica s kojom je Glogovac igrao u „Porodičnom blagu“ Snežana Savić je Nebojši uputila javnu podršku:

- Sada sam čula da je bolestan. Mnogo mi je žao. Želim mu da bude hrabar i da se izbori s time, od srca mu to želim. Nadam se da će se oporaviti.

Branislav Lečić, koji je s Glogovcem igrao u više serija i filmova, poručio je kolegi da se drži i da na njega može da računa:

- Iskreno, u šoku sam pošto se to desilo vrlo brzo. Ništa drugo ne mogu da kažem osim da se nadam najboljem, da će lekari uraditi sve što mogu i da će on biti jak. Ja ću učiniti sve što mogu da pomognem prijatelju.

Lečić je spreman da sve uradi za svog prijatelja
Lečić je spreman da sve uradi za svog prijatelja foto: Nebojša Mandić

Bonus video:

Glossy lično Andrija Kuzmanović: Slomljeno srce lečim viskijem

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.