NEMA SREĆE U LJUBAVI: Zvezda serije Ubice mog oca je OSTAVIO devojku, a kad vidite kakva je LEPOTICA bila ništa vam neće biti jasno! (FOTO)
Marko Janketić i Vuk Kostić u Ubicama mog oca, Foto: Printscreen

šta mu bi da ostavi takvu ženu?

NEMA SREĆE U LJUBAVI: Zvezda serije Ubice mog oca je OSTAVIO devojku, a kad vidite kakva je LEPOTICA bila ništa vam neće biti jasno! (FOTO)

Šarmantni glumac godinama je bio u ozbiljnoj emotivnoj vezi

Objavljeno:

Marko Janketić je široj publici postao poznat po ulozi Mirka Pavlovića u seriji "Ubice mog oca". Sin proslavljenog glumca Miše Janketića uživa u popularnosti, ali mu nije sve potaman jer je nedavno raskinuo sa devojkom koju je ostavio.

- Voleo bih da imam veliku porodicu, ali ja nisam savršen. Lenj sam, a mnogo radim. Praktičan, ponekad i romantičan, nežan- mada kada sam neraspoložen, umem da budem i grub poput žena u PMS-u. Mislim da mi je ženska strana jaka i da zato razumem dame i imam taj njihov osećaj da prepoznam i naslutim nešto - ističe Marko u intervjuu za magazin "Story".

Međutim, on smatra da je problem donekle i u njemu jer ne zna šta želi.

Marko sa svojom bivšom devojkom
Marko sa svojom bivšom devojkomfoto: Dragan Kadić

- Da budem iskren, ne znam ni kakva mi partnerka treba niti kakve devojke volim. Kada se bude neka pojavila i privukla me, znaću - dodaje popularni glumac koji kaže da je odlučio da neko vreme bude sam i da će odmah otputovati na Tajland kako bi se odmorio.

Ugasila se ljubav
Ugasila se ljubavfoto: Vladimir Sporčić

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.