SRPSKA GLUMICA NEVEROVATNE LEPOTE: Zbog nje je promenjen scenario UBICA MOG OCA! (FOTO)
Ivana se pre glume bavila krajnje neobičnim poslom, Foto: Printscreen/Instagram/ dudicivana

ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI

SRPSKA GLUMICA NEVEROVATNE LEPOTE: Zbog nje je promenjen scenario UBICA MOG OCA! (FOTO)

Mlada glumica je otkrila tajne sa seta

Objavljeno: 11:19h

Ivana Dudić je preko noći postala miljenica cele nacije zbog uloge inspektorke Milanke u seriji "Ubice mog oca", a sada mlada glumica otkriva detalje kastinga za ovu rolu.

- Javila sam se na opšti kasting i malo potom saznala da sam dobila ulogu inspektora Milana, kojeg su samo prebacili u ženski lik i sad je to Milanka, koju tumačim - otkrila je tajnu sa seta.

?

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana) on

- Drago mi je što je reditelj Predrag Gaga Antonijević, pred kojim sam zaista prvi put u životu osetila tremu, imao poverenja u mene i pružio mi priliku da budem deo projekta u kojem su glumci poput Tihomira Stanića, Vuka Kostića, Marka Janketića... - podelila je svoje ushićenje 26-godišnja glumica koja je, pored snimanja druge sezone serije "Urgentni centar", i te kako aktivna u pozorištu.

Make up by @lidijadugalic

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana) on

Pre nego što se opredelila za glumu, Ivana Dudić se bavila, verovali ili ne, magijom i izvođenjem mađioničarskih trikova.

- To mi je jednostavno išlo, iako su žene u ovom poslu veoma retke. Najviše mi se dopadala scenska magija, koja podrazumeva posebnu pripremu i traje nešto duže. Reč je o pravoj maloj predstavi koja ima uvod, razradu, zaplet i kraj i koja se izvodi uz muziku - ispričala je glumica jednom prilikom.

Sreca i radost povodom pocetka serije "Ubice mog oca 2" ???

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana) on

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.