GLUMAC IŠAO NA OPERACIJU PROMENE POLA?! Đuro se konačno oglasio i stavio tačku na priče o svom zdravstvenom stanju! (FOTO)
Nikom nije bilo jasno šta se događa sa glumcem, Foto: Vladimir Milovanović

niko nije znao o čemu se radi

GLUMAC IŠAO NA OPERACIJU PROMENE POLA?! Đuro se konačno oglasio i stavio tačku na priče o svom zdravstvenom stanju! (FOTO)

Poznati glumac i producent Branko Đurić Đuro juče je, prema pisanjima bosanskih medija, hitno operisan u Ljubljani nakon što se neko vreme žalio na konstantne bolove

Objavljeno:

Nakon informacije koja je odjeknula medijima, da je Branko Đurić Đuro hitno operisan u Ljubljani, a zatim i brojnih nagađanja o kakvom se zahvatu radi, oglasio se i sam glumac.

Čuveni glumac, producent i humorista ovim povodom se oglasio na Fejsbuku i stavio tačku na spekulacije, a na sebi svojstven način, u prepoznatljivom stilu, objasnio je o čemu se radi.

- Ej ljudi, pošto se već puno piše o mojoj operaciji, red je da objasnim o čemu se radi. U petak sam imao rutinsku operaciju... promene pola. Nadam se da ćete me prihvatiti takvu kakva sam sad. Pozdrav svima, vaša Branka (Đurica mi nekako ne zvuči dobro) - napisao je Đuro na Fejsbuku i ovim nasmejao i oduševio mnoge, ali i potvrdio da se dobro oseća i da nije u pitanju ništa ozbiljno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.