RAZVELA SE OD FUDBALERA I PODIGLA DVA SINA: Lidija Vukićević otvoreno o svim svojim ljubavima, misterioznom slikaru i zaradi od BOLJEG ŽIVOTA! (FOTO)
Lidija sa sinom Andrejem, Foto: Damir Dervišagić

glumica koja ne prestaje da intrigira javnost

RAZVELA SE OD FUDBALERA I PODIGLA DVA SINA: Lidija Vukićević otvoreno o svim svojim ljubavima, misterioznom slikaru i zaradi od BOLJEG ŽIVOTA! (FOTO)

Iako su mnogi mislili da je glumica Lidija Vukićević našla srodnu umetničku dušu uz slikara, njena romansa je okončana pred kraj 2017. godine

Objavljeno:

Lidija priznaje da je ponovo solo i da se raduje novim ljubavima.

- Za ljubav mene jedino Verica Rakočević može da razume - poručuje Lidija, koja očigledno voli mlađe momke kao što se kreatorka udala za 35 godina mlađeg supruga.

- Dovoljno sam vam rekla, pa vi zaključite sami. Neko sam ko ne može da živi bez ljubavi, da li je to neka konkretna veza, flert ili dopadanje, nešto od toga uvek mora da bude. To se stvara, Bog uredi. Uvek imam želju za ljubavlju. Uvek se nadam da će nešto da se desi. Veza sa slikarom nije više aktuelna. U Novu godinu ulazim sa željom za novim ljubavima - potvrdila je Lidija naša saznanja.

Lidija važi za jednu od naših najlepših glumica
Lidija važi za jednu od naših najlepših glumicafoto: Damir Dervišagić

Bili smo svedoci da su se u 2017. godini dešavali razvodi, svađe i prepirke među poznatim ličnostima i bivšim supružnicima. Lidija je razvedena od fudbalera Mitra Mrkele sa kojim ima dvojicu sinova, ali nam otkriva da svađe u njihovom odnosu ne postoje.

- U vrlo sam korektnim odnosima sa svojim bivšim suprugom. Ono što je tu dobro je što sam ja preuzela Andreja i Davida od našeg razvoda u svoje ruke. Za opstanak porodice, kada se razvedu roditelji, najbitnija je majka. Onog trenutka kada majka posrne, tada se porodica raspada. Tvrdim da je majka najvažnija. Od prvog dana kada sam se razvela bila sam uz njih - kaže Lidija, i dodaje:

- Sada uživam u tolikom davanju koje sam imala i mogu da se opustim. Pojedini roditelji mogu da dobiju sertifikat za roditeljstvo. Još nešto bih poručila majkama - nije bitno da se svaki dan ima supa i meso na stolu, niko neće umreti od gladi. Ali mora da se razgovara sa decom i da se ona prate. Svađe među supružnicima nastaju kada više nema dovoljno ljubavi. Ne mogu da shvatim kada po novinama čitam da majka deci ne da da vide oca. Tvrdim da sve te majke ne vole svoju decu, pa šta god neko na to rekao. Majka koja voli svoje dete, iskreno i duboko, može da bude u najgorim odnosima sa mužem, ali ona će svoje dete pustiti kod oca. Moja deca su u svakom momentu mogla da vide Mitra. Ne volim njega, šta ima njega da volim, ali ga poštujem jer je otac moje dece - ističe glumica.

 Otvaranje restorana i bara Vatrenka na Zemunskom keju
Otvaranje restorana i bara Vatrenka na Zemunskom kejufoto: Damir Dervišagić

Ona je trenutno angažovana na nekoliko projekata, ali tokom prazničnih dana ne radi i svi običaji se maksimalno ispoštuju. Početak 2018. godine i Božić proslavila je u krugu najbližih, a u tom raspoloženju i srpsku Novu godinu.

- Božić uvek najradosnije proslavljam, to mi je najlepši praznik. Celu kuću okitimo, toliko se radujem praznicima. Radost mora da se oseti i verujte mi da i kučiće okitim. Što se tiče želja, nisam ja žena bez želja. Želim da mi svaki dan bude radostan. Raduje me sve, najmanje stvari, sitnice... Radost je u meni, nije oko mene. Ja sam osoba koja ume da se raduje i najmanjim stvarima, lako me je obradovati - kaže Lidija.

Lidija u društvu Ane Bekute i Milutina Mrkonjića
Lidija u društvu Ane Bekute i Milutina Mrkonjićafoto: Damir Dervišagić

O tome koliko joj je bitna vera i da li je odlazak u crkvu nešto što se u porodici Vukićević podrazumeva, kaže:

- Jako mi je bitna vera. Verujem u Boga i često odlazim u crkvu, kao što i moja deca odlaze. Bez vere, ne razumem kako se živi. Vernici su ljudi koji nisu sudije, ne sude drugima, mirni, staloženi... Nemaju gnev u sebi. Zaista postoji neko ko to vidi, reši i namesti kako mora. Nekada lepo, nekada loše. Sudili su i meni mnogo puta, tako da je meni to kroz komentare uvek saopštavano. Nikada nisam imala potrebu da odgovaram tim ljudima. Postoji niži nivo i viši nivo razgovora, druženja i komentara. Niži nivo me nikada nije zanimao. Kada bih ušla u to, sebe bih spustila - kaže nam Lidija, a nas je zanimalo da li je nekada išla kod astrologa, te šta su joj predvideli za ovu godinu.

Kraljica zabave i dobrog provoda
Kraljica zabave i dobrog provodafoto: Damir Dervišagić

- Nikada nisam išla kod astrologa. Ne zato što ne verujem u tu nauku, već zato što se lično ne razumem. Volim da čujem šta me čeka, ali nisam išla da mi namenski neko priča i piše o mom životu. Mada, jednom su mi rekli da će preseljenjem u ovaj stan u kojem sam sada da mi krene posao, kao i to da ću imati novca. Stvarno se to dogodilo - otkriva Lidija.

Lidija, kao i većina njenih kolega, kaže da glumci teško žive ali da je zaradila dosta od reklama koje je snimila.

- Nekada smo zaista mogli da živimo od glume. U vreme “Boljeg života” ja sam napravila kuću na Dunavu, kupila sam auto od jedne reklame... Danas od glume ne može da se živi, naročito od pozorišta. Morate da imate dodatni posao i sreće. Nikad nisam bila u stalnom radnom odnosu, volim slobodu u svakom smislu te reči i u svakoj sferi. Posrećilo mi se da sam dobila jednu od glavnih uloga kod Radoša Bajića, presrećna sam i lepo zarađujem - kaže glumica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.