Bruka godine na dodeli Zlatnih Globusa: Svet bruji o govoru slavnog glumca! (VIDEO)
Javno je varao ženu i hvali se time, Foto: AP

šta je s ovim čovekom?

Bruka godine na dodeli Zlatnih Globusa: Svet bruji o govoru slavnog glumca! (VIDEO)

Glumac je nekoliko puta fotografisan kako razmenjuje nežnosti s četrnaest godina mlađom koleginicom

Objavljeno:

Britanski glumac Ivan Mekgregor već je 22 godine u braku s Iv Mavrakis, s kojom je dobio četiri ćerke. Međutim, nekoliko puta je fotografisan kako razmenjuje nežnosti s Meri Elizabet Vinsted, četrnaest godina mlađom koleginicom s kojom je sarađivao na snimanju televizijske serije “Fargo”.

Ovo je izazvalo pravi šok ne samo u Britaniji nego i širom sveta, budući da Megregor važi za posvećenog porodičnog čoveka i neretko priča o tome koliko je srećan sa svojom suprugom.

Međutim, najveći apsurd dogodio se sinoć kada je Mekgregor dobio Zlatni globus za najboljeg glumca za ulogu u seriji Fargo, a o njegovom pobedničkom govoru jutros bruji internet.

Poznati glumac je u zahvalnici za jedno od najvećih dostignuća u karijeri zahvalio svojoj ženi Iv Mavrakis, ali i Meri Elizabet Vinsted, glumici zbog koje napušta suprugu.

- Želim da zahvalim Iv koja je stajala uz mene 22 godine i našoj deci - rekao je Mekgregor, a u nastavku govora pomenuo je Meri sa kojom je varao suprugu i zbog koje se razvodi.

Nakon njegovog govora Tviter je eksplodirao i nikom nije jasno kako je moguće da je u isti govor ubacio ženu, decu i ljubavnicu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.