Cela Jugoslavija je sekla vene na Ester iz Bala na vodi, a ona je nestala i decenijama je nismo videli! Sad ponovo glumi u Srbiji i evo kako izgleda! (FOTO)
Glumica Gala Videnović, Foto: Print Screen Youtube

poznata po holivudskoj lepoti

Cela Jugoslavija je sekla vene na Ester iz Bala na vodi, a ona je nestala i decenijama je nismo videli! Sad ponovo glumi u Srbiji i evo kako izgleda! (FOTO)

Sjajna glumica i jedna od najlepših Jugoslovenki Gala Videnović se ove 2018. vratila na male ekran

Objavljeno: 22:58h

Sjajna glumica i jedna od najlepših JugoslovenkiGala Videnović se ove 2018. vratila na male ekrane. Donela ju je kriminalistička serija "Pet", premijerno prikazana sinoć. I posle duže pauze zanosna plavuša izgleda sjajno. U televizijskom trileru koji prikazuje priču o pet drugarica koje se posle više godina ponovo sreću u Beogradu i pokušavaju da reše misteriju jednog ubistva, Gala ima jednu od glavnih uloga.

Stanija NE ZNA ko je Pavaroti, Jovana Jeremić misli da ima VELIKU GLAVU, ali je zato Ljupka Stević NAJJAČA ŽENSKA... (VIDEO)

Kada smo je osamdesetih gledali, u kultnim filmovima "Jagode u grlu", "Bal na vodi", Gala je bila devojka, u svojim dvadesetim. Glumica danas ima 48 godina. I dalje poseduje onu lepotu i harizmu kojom je ukrašavala svaku svoju ulogu.

Glumica Gala Videnović
Glumica Gala Videnovićfoto: Print Screen Youtube

Pamtimo je i kao čuvenu Natašu iz serijala "Žikina dinastija". I uvek kada bi se pojavila na malim ekranima, pričalo se za nju da je "holivudski lepa".

Gledajući je u seriji "Pet", shvatili smo da je mnogo nedostajala našoj televiziji i filmu. Supruga reditelja Vladimira Aleksića (koji je režirao čuvenu TV seriju "Metla bez drške", u kojoj je igrala i Gala) i mama dvojice sinova, krajem osamdesetih na samom vrhuncu karijere napustila je Srbiju i otišla za Malibu.

O njoj se često pisalo svih ovih godina, što zbog uloga koje se ne zaboravljaju, što zbog odluke da se posveti hindu religiji, ali i zbog izjave da ju je reditelj filma "Bal na vodi" prisiljavao na scene skidanja.

Glumica Gala Videnović
Glumica Gala Videnovićfoto: Print Screen Youtube

Bonus video:

Pitali smo političare šta je najjači utisak u 2017. godini

(Espreso.co.rs / Izvor: kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.