Za doček ste gledali LUNU I SLOBU, a nekad smo novogodišnji program čekali uz NJIH! Pa, kad je bilo bolje? (VIDEO)
Glumačka ekipa iz serije "Bolji život", Foto: Printscreen

u šta smo se to pretvorili?

Za doček ste gledali LUNU I SLOBU, a nekad smo novogodišnji program čekali uz NJIH! Pa, kad je bilo bolje? (VIDEO)

Menjali bismo celu poslednju deceniju novogodišnjih programa za jednu emisiju iz osamdesetih ili sa početka devedesetih i sigurni smo da nismo jedini

Objavljeno:

Već godinama unazad Novu godinu dočekujemo uz Grand paradu, polugole pevaljke, još više gole starlete, emisije u kojima gostuju "i kurta i murta", ništa pametno ne možemo niti da čujemo niti da vidimo.

Glumaca nema ni na vidiku, sav medijski prostor preokupirala je estrada, a od skečeva i fora jedino opstaju Kursadžije, koje ne bismo preporučili ni najgorem neprijatelju.

Nekada smo novu godinu dočekivali uz specijale sa velikanima srpskog glumišta, uz Gagu Nikolića, Milenu Dravić, Cecu Bojković, Oliveru Marković, a danas je tu Stanija, Soraja, pevači za koje u životu nismo čuli, a za ovaj doček 2018. cenimo da će glavne zvezde biti učesnici rijalitija "Zadruga" - Kija, Luna i Sloba.

Plesao se tango, pevalo od srca, citirao Duško Radović, slušala izvorna narodna muzika, a poznate pevačice i glumice bile su obučene kao engleska kraljica, pa su se i ponašale u skladu sa tim.

Vratimo li se još malo u prošlost, u daleku 1967. tek imamo šta da vidimo. Na Jutjubu smo pronašli crno-beli snimak u kojem se pojavljuje Tozovac, a atmosfera u studiju nas je toliko pogodila da nam je prosto žao što nismo rođeni u neko bolje vreme.

U to vreme, spremao se i specijalan novogodišnji dnevnik u kojem su imale da se čuju samo lepe stvari, jer ružnih je malo i bilo, a kultura je bila na zavidnom nivou.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.