RTS JE KRIJE OD NAS! Svake godine nam puštaju SREĆNE LJUDE, ali ovu NOVOGODIŠNJU EPIZODU nikada nisu emitovali! (VIDEO)
Golubovići se isponapijali u kafani i doveli trubače, Foto: Printscreen

izgubljena epizoda

RTS JE KRIJE OD NAS! Svake godine nam puštaju SREĆNE LJUDE, ali ovu NOVOGODIŠNJU EPIZODU nikada nisu emitovali! (VIDEO)

Novogodišnji specijal iz 1996. godine zapravo predstavlja nastavak "Srećnih ljudi" i direktno se nadovezuje na poslednju epizodu

Objavljeno:

Serija "Srećni ljudi" dosadila je više i Bogu i narodu, ali RTS je uporno emituje makar jednom godišnje. Ipak, novogodišnji specijal snimljen 1996. emitovan je samo te godine, nakon čega je, iz nekog razloga, pao u zaborav i javni servis nikako da ga pusti.

Režirao ga je Aleksandar Đorđević, a scenario su pisali Siniša Pavić i Ljiljana Pavić. Svi glumci su isti, a glavna radnja odvija se, kao i u regularnim epizodama, oko porodice Golubović.

Počinje tako što Aranđel i Neca dočekuju Novu godinu u kafani, sa sve Pecom iz Australije (sinom komšije Ostojića sa kojim se Golubovići svađaju čitavu seriju), a onda im se pridružuje i Riska koja odmah kreće da "loče".

U fokusu je i "Ranč prokletih" na kojem komšija Ilija koji se obogatio u poslednjoj epizodi organizuje doček, a Cana Fontana i njena nova "kuca" grof Mario Marko Del Tintoreto iliti Marinko Bidžić odlaze u Hajat.

Pesma Topolska 18
Pesma "Topolska 18" je hit i u ovoj epizodifoto: Printscreen

Epizoda je stvarno interesantna i pokazuje kako se nekada proslavljala Nova godina, pa ako ne možete već na RTS- u, pogledajte je ovde:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.