Serija Ubice mog oca snimljena je po CECINOM ŽIVOTU, a umešan je i ARKAN! (FOTO)
Foto: EPA

šok saznanje

Serija Ubice mog oca snimljena je po CECINOM ŽIVOTU, a umešan je i ARKAN! (FOTO)

Milena Vasić u novim epizodama igra pevačicu sa dvoje dece čiji muž je ubijen u hotelu. Čak se u prvoj verziji scenarija njen lik zvao Beca, pa je promenjen u Biba

Objavljeno:

Druga sezona hit serije „Ubice mog oca“ inspirisana je životom Cece Ražnatović. Prva epizoda sinoć je premijerno prikazana na novom kanalu Top, a gledaoci uveliko nagađaju da je lik pevačice Bibe rađen po životnoj priči folk zvezde.

Ovu estradnu umetnicu, koja je na meti mafije, tumači Milena Vasić, a pri kraju epizode saznajemo da je ona ostala bez supruga, koji je nastradao u jednom hotelu, što je slično tragediji koju je doživela Ceca kad je u „Interkontinentalu“ ubijen njen muž Željko Ražnatović Arkan.

- Uputstvo u scenariju za ovu ulogu bilo je da igram udovicu sa dvoje dece i da je njen muž mnoge zadužio. Pitajte pisca koja pevačica mu je bila uzor - kaže Milena i dodaje:

foto: Dragan Kadić

- Nisam želela da mi iko bude uzor pri građenju lika. Pripremajući se za ovu ulogu, razgovarala sam s drugim ljudima iz tog sveta.

Poznata glumica vrlo je bliska sa Cecom Ražnatović, ali smatra da se ona neće prepoznati u njenom liku.

- Nas dve uopšte ne ličimo. Ceca je mnogo lepša od mene - kaže glumica sa osmehom.

Supruga reditelja Juga Radivojevića smatra da će joj uloga Bibe biti prekretnica u karijeri.

- Navikli su na komičnu Milenu i moj šarm. Reditelji su mi uglavnom davali takve uloge. U seriji nije bitno to što je Biba pevačica, već socijalni i društveni milje kojem pripada - zaključuje Vasićeva.

foto: Damir Dervišagić

Milena se u „Ubicama“ pojavila i u prvoj sezoni u poslednjim scenama. Sad je jasno da je Bibina tragična životna priča vrlo slična Cecinoj. U prvoj verziji scenarija Biba se zvala Beca, pa je to promenjeno kako se niko s naše estrade ne bi prepoznao.

Ceca Ražnatović bila je ranije inspiracija mnogim filmskim stvaraocima. Polemisalo se da je lik junakinje u seriji „Folk“ rađen po njenom životu, kao i u filmu „Šišanje“. U jednoj sceni gledamo lepu ženu na fudbalskom stadionu, što su odmah povezali s Ražnatovićkom, koja je vodila fudbalski klub Obilić.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.