PALE SU MASKE: Konačno se zna KO VUČE KONCE ZLA u Senkama nad Balkanom! (FOTO)
Foto: Printscreen

otkriće pred finale

PALE SU MASKE: Konačno se zna KO VUČE KONCE ZLA u Senkama nad Balkanom! (FOTO)

Poslednja epizoda pred veliko finale serije "Senke nad Balkanom" donela je razrešenje nekih od glavnih misterija koje su mučile fanove, ali i nagoveštaj novog zapleta koji bi mogao da se prelije u narednu sezonu

Objavljeno:

Mistično društvo "Tule" kao kolektivni negativac u Bjelogrlićevoj seriji, čiji članovi seku glave po Beogradu u svojim okultnim obredima, konačno je skinulo sve maske, pa smo sinoć saznali ko je zapravo mozak njihove operacije u Srbiji.

Mada je ovo otkriće bilo na momente nagovešteno u prethodnim epizodama, nismo ostali ravnodušni pred činjenicom da je šef ovog reda doktor Avakumović, kog igra Dragan Petrović Pele.

foto: Printscreen

Dramatična radnja devete epizode upoznaje nas sa Avakumovićem kao stranim čovekom koji je svoje privilegije u prednacističkoj organizaciji stekao studirajući u Beču. Ovu stranu priče otkriva nam jedan od najinteresantnijih likova, što istorijski, što glumački - Đorđe Karađorđević, kog tumači Žarko Laušević u jednoj od najboljih uloga karijere.

U spletu nesrećnih okolnosti sinoć je stradao još jedan od ženskih likova (nećemo otkriti koji da ne bismo kvarili uživanje onima koji nisu pogledali epizodu), Maja je konačno saznala istinu koja se od nje krije od početka serije, a inspektor Tanasijević je skovao pakleni plan kojim će Longinovo koplje biti zaštićeno od senki zla.

I da ne bude da "Senke nad Balkanom" pričaju samo teške priče, bez nade u bolje sutra, pobrinuli su se doktorka Bojana i inspektor Stanko koji su konačno materijalizovali svoju privlačnost u (nažalost) prilično nevinoj sceni seksa, a priča o voljenoj prostitutki Mari dobila je srećan epilog.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.