Scenarista otkrio TAJNU NOVE SEZONE SERIJE UBICE MOG OCA: Mnoge ćemo ubiti, Vuk više neće biti onaj stari, a Jelisaveta... (FOTO)
Foto: Printscreen

biće baš uzbudljivo

Scenarista otkrio TAJNU NOVE SEZONE SERIJE UBICE MOG OCA: Mnoge ćemo ubiti, Vuk više neće biti onaj stari, a Jelisaveta... (FOTO)

Na novom kanalu Top večeras od 20 sati premijerno će biti prikazana prva epizoda druge sezone hit serije "Ubice mog oca"

Objavljeno:

Koscenarista i jedan od kreatora ovog ostvarenja Nataša Drakulić kaže da je buran nastavak pred nama.

- Sva nova ubistva i radnja serije plod su isključivo scenarističke mašte. Bilo je mnogo lakše napisati drugu sezonu, kao i sad treću, jer znamo glumce, oni se savršeno snalaze u svojim likovima, pa smo se prilagođavali njima. I druga sezona je mnogo više akciona, imaćemo neke scene s našim kaskaderima koje do sada nisu rađene ovde i na to sam veoma ponosna - kaže Nataša.

Ona smatra da će publika koja je volela „Ubice“ pratiti seriji i sad kad se ne prikazuje na RTS.

foto: Promo

- Otvaramo novi SBB kanal Top, prilagođavamo se svetskom trendu, to je budućnost. Imamo i mnogo novih sjajnih glumaca. Neki će preživeti i u trećoj sezoni, neke ćemo ubiti, ali samo one koji su otplatili kredit, kako se Gaga šali s njima.

I drugu sezonu, priznaje, obeležiće Vuk Kostić kao inspektor Aleksandar Jakovljević, koji po scenariju nije odgovarao za taj lik.

- Vuk se sam nametnuo reditelju i zbog njega smo promenili scenario i dodali inspektoru Jakovljeviću godine. Na kastingu je bilo mnogo glumaca, ali Vuk je bio baš to. Dve godine sam radila na tom scenariju i sad više ne mogu ni da se setim koga sam zamišljala kao Aleksandra a da to nije Vuk. Dobila sam brata. Nisam upoznala plemenitijeg čoveka nego što je on - objašnjava Drakulićeva.

Scenarista priznaje da je na reditelju bio težak izbor za ulogu inspektora.

foto: Printscreen

- Kasting radi i o tome odlučuje isključivo reditelj. U najužem izboru bili su Viktor Savić i Petar Strugar, obojica sjajni momci i nadam se da ćemo ubuduće i sarađivati s njima. Nije presudilo što je Vuk dobar u baratanju oružjem, već emotivna scena iz prve sezone kad plače ispred stana svoje devojke Jelene. Vuk je to odigrao bez greške. U drugoj sezoni Aleksandra smo malo promenili kao lik, dodali smo mu i emotivniju stranu. Da se Vuk pitao, on bi verovatno najviše voleo da može stalno da puca i juri kolima, ali ćemo videti i nešto drugo - konstatuje scenarista.

Pored Vuka i Marka Janketića, u novoj sezoni serije je glavni junak i Marjanović, koga igra Tihomir Stanić.

- Tika je siva eminencija serije, lutkar koji upravlja marionetama. Mislim da će se publika vezati i za lik Ruže, koju je maestralno odigrala Isidora Simjonović - konstatuje Drakulićeva.

Druga sezona smeštena je u samo desetak dana, a Nataša objašnjava šta će biti s devojkom koju igra Jelisaveta Orašanin.

- Ona će obeležiti treću sezonu, a ima je i u ovoj. Jelisaveta je divna devojka i vrlo hrabro je uskočila u scene (ljubavna scena s Peđom Bjelicom, op. aut.), koje su sad smešne naspram golotinje koju gledamo u TV programu. Žao mi je što je otišla za Ameriku, ali razumem i ljubav. Nastavljamo s njom dalje - ističe naša sagovornica.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.