BILA JE VELIKA ZVEZDA I JOŠ VEĆA LEPOTICA: Pre 13 godina glumica se ZAMONAŠILA, a sada se odlučila na potez koji bi malo ko MOGAO DA PREŽIVI! (FOTO)
Foto: Printscreen

neobična priča

BILA JE VELIKA ZVEZDA I JOŠ VEĆA LEPOTICA: Pre 13 godina glumica se ZAMONAŠILA, a sada se odlučila na potez koji bi malo ko MOGAO DA PREŽIVI! (FOTO)

Ona je jedna od retkih koja je odlučila da slavu i svetla reflektora zameni onim drugim, za mnoge nevidljivim svetlom

Objavljeno:

Svetovni život je napustila i okrenula se duhovnom. Pre 13 godina se posvetila Bogu.

Hrvatska glumica Edita Majić se 2004. pozdravila sa svakodnevnim životom zvezde i otišla u manastir. Ta vest je tada šokirala tamošnju javnost. Skoro deceniju i po je sestra u manastiru Svetog Josipa u španskom gradu Avili. Otišla je u svet bosonogih karmelićanki i svoj život posvetila Bogu.

Jedna je od sestara koja ne izlazi iz manastira, nema grejanje u sobi ni toplu vodu, spava u ćelijama na ležajima od slame, a veći deo godine provodi u postu i molitvi. Njena majka Jadranka je tek pre tri meseca progovorila o sudbini svoje ćerke i otkrila još šokantniji detalj - da je odlučila da ode u pustinju i da živi kao pustinjakinja.

foto: Printscreen

- Već dugi niz godina ona je osećala da je Bog zove na drugačiji i radikalniji način življenja. Od samog početka znala je i koji je to način. Bilo je to pustinjaštvo. Živi izvan manastira na pustom i osamljenom mestu, nenaseljenom i u samoći - ispričala je Jadranka.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.