NEDA ARNERIĆ OTKRILA DUGO ČUVANU TAJNU: Ovo je pozadina snimanja filma KO TO TAMO PEVA!
Foto: Printscreen Youtube

zanimljivo

NEDA ARNERIĆ OTKRILA DUGO ČUVANU TAJNU: Ovo je pozadina snimanja filma KO TO TAMO PEVA!

Digitalna verzija kultnog filma "Ko to tamo peva" prikazana je u četvrtak uveče pred glumačkom ekipom, ali i rediteljem Slobodanom Šijanom i publikom

Objavljeno:

Svečanost pre same projekcije je otvorio legendarni Lepi Mića, naravno izvođenjem legendarne numere "Za Beograd" na harmonici.

- Kada smo snimali film, imao sam 25 godina. Ali, izgledao sam mnogo mlađe. Mogu slobodno da kažem da je to bio moj prvi nastup, kao i mog sinovca, koji je bio pored mene. Tada smo napravili veliki korak i dugovečni. Svi me na neki način gledaju kroz film i pesmu, a privatno radim svoj posao - bavim se muzikom već 48 godina - kaže Lepi Mića, koji priznaje da mu nedostaje ostatak ekipe. Sa njim se slaže i legendarni glumac Boro Stjepanović.

EKSKLUZIVNI INTERVJU, STEFAN ŽIVOJINOVIĆ: Imao sam samo jednu LJUBAV u životu, pažljivo biram jer znam šta želim!

- Moram da priznam da ja ne volim preterano okupljanja ove vrste jer mi to danas predstavlja stres. To možda jeste slavlje i značajan postupak, ali profesionalnih glumaca nas je iz filma ostalo četvoro živih, od 10 ili 12. Ja sam najstariji među tim živima, tako da nije nimalo prijatno. Ovo mi je neka vrsta sujete, šta sam ja doprineo svemu tome?! Da nije bilo režije, da nije bilo kolega, tako snimljeno... Šta sad treba, onaj ko poslednji ostane živ da pokupi slavu - kaže setno Bora.

Ipak, Neda Arnerić je otkrila i neke detalje sa snimanja, ali i tajnu da ekipa zapravo i nije verovala u ovo ostvarenje.

foto: Dado Đilas

- Stvarno nismo verovali u ovaj film, mislili smo da je ovo samo još jedna od priča. Nismo imali para za dnevnice, bilo je jako zabavno, bilo je suza od dima i smoga, cimali smo autobus od Beograda do Deliblatske peščare, pravi autobus, ne onaj iz filma. Mesec dana smo snimali, svega je tu bilo. Dugo nisam odgledala ovaj film, jer ne volim da gledam dobre filmove koje sam radila. Ražalostim se jer sam mogla tako ceo život da proživim, a nisam - priznaje Neda.

Brojne poznate ličnosti i članovi filmske ekipe uživali su u dvosatnoj projekciji, a ovo je prvi od 10 filmova koji će biti prikazan u digitalnoj rezoluciji.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.