DOĐI U BEOGRAD, PA ME UBIJ! UDRUŽI SE S NEKIM ČETNIKOM! Najbrutalniji odgovor Sergeja Trifunovića Hrvatima posle bure koju je izazvao!
Foto: Dado Đilas

sve zbog jedne fotke

DOĐI U BEOGRAD, PA ME UBIJ! UDRUŽI SE S NEKIM ČETNIKOM! Najbrutalniji odgovor Sergeja Trifunovića Hrvatima posle bure koju je izazvao!

Tako je jednom korisniku iz Hrvatske odgovorio žestoko

Objavljeno:

Sergej Trifunović je, posle samoubistva ratnog zločinca Slobodana Praljka u Hagu, na Instagramu objavio fotografiju na Instagramu zbog koje je primio mnoštvo uvreda.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ DIGAO BALKAN NA NOGE posle OBJAVE O PRALJKU: Hrvati su ga NAPALI I PLJUVALI zbog ovoga! (VIDEO)

"Danas je Dan Republike i stari je popio malo", piše na fotografiji koja prikazuje Slobodana Praljka kako ispija bočicu otrova.

foto: Index.hr/Instagram

Zbog ove slike, koju je na kraju izbrisao, dobio je brojne uvrede na svojim profilima na društvenim mrežama, pa čak i pretnje:

"Sramota da se jedan takav glumac bavi pi*darijama.. nije ti to trebalo i razočaravajuće s obzirom da nemaš nikakav kompleks rata.. nepoštovanje i bezobzirnost prema mrtvima govori sve o čoviku.. nula."

" ... alo smrade.... dolaziš li uskoro u Hrvatsku? Letiš li preko Hrvatske?!"

foto: Marina Lopičić

PRALJAK I OSTALE USTAŠE, DAJTE OTROV ZA SEPARE I KO ĆE ŠTA JOŠ DA PIJE! Novi tvit ratovi Sergeja Trifunovića, Balkan gori!

Ali Sergej ne bi bio Sergej da ne odgovara u svom stilu.

Tako je jednom korisniku iz Hrvatske odgovorio žestoko:

- Ako želiš da me ubiješ, dođi u Beograd. I udruži se s nekim četnikom vi ste ionako kolege - napisao je Sergej.

- Da, ne volim ubice, zločince, kriminalce svih boja je*i ga buraz. Dođi u Beograd da pevamo. Puštam često muziku u klubu Gajba. Zavrtim i TBF ali i Haustor, Olivera Dragojevića. Muzika je najbolja, što reče Zappa - dodao je glumac u odgovorima onim koji su ga napali.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.