10 GODINA BIJE NAJTEŽU BITKU I PODVRGAVA SE TERAPIJAMA: Ima trenutaka kada telo ne može da izdrži...
Foto: Marina Lopičić

teška priča anite mančić

10 GODINA BIJE NAJTEŽU BITKU I PODVRGAVA SE TERAPIJAMA: Ima trenutaka kada telo ne može da izdrži...

Ljudi mora da znaju kada treba da odustanu od eksperimenata te vrste, priča naša glumica Anita Mančić

Objavljeno:

Anita Mančić je jedna od naših najboljih glumica. Već 20 godina je u skladnom braku sa Bojanom. Međutim, iza svih svojih uspeha na poslovnom i privatnom planu, Anita već 10 godina vodi najtežu bitku - da postane majka.

Anita je nedavno progovorila o svojim pokušajima da zatrudni putem veštačke oplodnje, a sad otkriva zašto nije imala hrabrosti da usvoji dete, iako je to najviše želela.

- O usvajanju sam razmišljala i odustala sam od toga jer sam na neki način uključena u jedan humanitarni rad i kada sam bila u fazi usvajanja, mislila sam da nemam srca. Naravno, nikoga ne kritikujem, ali ne mogu da odlučim kada imam izbor koje je dete bolje za mene a koje nije. Nisam mogla sebe da dovedem u situaciju da biram - kaže Anita Mančić.

foto: Marina Lopičić

Pre nego što je počela da razmišlja o usvajanju deteta, Mančićeva je dala sve od sebe da pobedi u borbi sa sterilitetom. Nakon mnogobrojnih terapija kojima je bila podvrgnuta, glumica je ugrozila svoje zdravlje, te danas savetuje sve žene koje su u sličnoj situaciji da zdravlje treba da im bude na prvom mestu.

- Jedino što mogu da kažem jeste to da svako ko se upusti u takvu avanturu, za koju mislim da je fantastična, da apsolutno mora da povede računa o svom zdravlju jer postoji trenutak kada jedno telo može da izdrži taj agresivni napad na organizam i da znaju kada treba da odustanu od eksperimenata te vrste. To su lekovi koji nisu nimalo naivni. Svako treba sa sobom da raščisti i da razmisli koje posledice može u životu da ima zbog toga. Žene neka pokušavaju, ali ne preko svake mere. Ja sam morala da odustanem zbog terapija. To nije hrabrost, trebalo bi svi da pričaju o tome. Mi živimo u malograđanskoj sredini i neophodno je da pričamo o tome, kao što pričamo o drugim stvarima koje su problem. Mnogi lutaju tražeći rešenje, a ono je nekada ispred nas - istakla je glumica.

foto: Marina Lopičić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.