SMORIO HRVATE! Džon Malkovič rekao da nije Hrvat, već Crnogorac! (VIDEO)
Foto: Fonet Fonetap

jednom frajer, uvek frajer

SMORIO HRVATE! Džon Malkovič rekao da nije Hrvat, već Crnogorac! (VIDEO)

- Moja majka je pročitala negde da pišu o mojim hrvatskim korenima. I pitala me je zašto sam to rekao, kada smo mi Crnogorci! Rekao sam "šta"?

Objavljeno:

OSTALA JE SAMO BLEDA FLEKA OD NJEGA! Bred Pit mršav, bled, RASPADNUT - NIKAKAV, šta mu se desilo? (FOTO)

Čuveni američki glumac Džon Malkovič otkrio je porodičnu tajnu, koju ni on do skoro nije znao, da nije poreklom Hrvat, kako je decenijama mislio i kako su ga komšije svojatale, već da je - Crnogorac.

Džon Malkovič tu svoju porodičnu istoriju ispričao u Zagrebu, gde je bio specijalni gost na otvaranju sezone u Koncertnoj dvorani Lisinski.

Džon Malkovič je tad rekao:

- Moja majka je pročitala negde da pišu o mojim hrvatskim korenima. I pitala me je zašto sam to rekao, kada smo mi Crnogorci! Rekao sam "šta"? A, ona je dodala, "ti si Crnogorac, ti si iz Crne Gore" - ispričao je Džon Malkovič.

Prema tumačenjima istoričara, izvorno prezime Džona Malkoviča je Maljković i poreklom je, u stvari, iz Metohije, odakle su se njegovi preci selili dalje u oblast Raške, Like, na sever Crne Gore...

Pa sad, da li je iko shvatio da se glumac šali, i da teško da ima ikakve veze sa balkanskim narodima, ostaje da se vidi!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.