SVE IH PRATI ZLA KOB: Srbija priča o nesreći Ivane iz Kursadžija, a i ove glumice su preživele ŽIVOTNI HOROR!
Foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić, Marina Lopičić

tužan niz

SVE IH PRATI ZLA KOB: Srbija priča o nesreći Ivane iz Kursadžija, a i ove glumice su preživele ŽIVOTNI HOROR!

Sve ih povezuje jedno - tužna sudbina!

Objavljeno:

Danas Srbija priča o tragediji na Dedinju, u kojoj je ranjena glumica Ivana Panzalović, i u kojoj je život izgubio hirurg Srđan Cvetanović!

HIRURG PUCAO U GLAVU GLUMICI IZ "KURSADŽIJA", PA SE UBIO: Horor u zoru u centru Beograda!

KRVAVI PRAG, POLOMLJENE ČAŠE I TANJIRI: Ovo su prve fotografije stana u kom je hirurg Srđan pucao na glumicu iz Kursadžija! (FOTO)

NEKI SU BILI ZATEČENI: Hirurg je pre samo MESEC DANA verio 29 godina mlađu IVANU, a danas je pucao u nju?

NAJJEZIVIJI DETALJ KRVAVE DRAME SA DEDINJA! Ivana krvava izašla na ulicu da moli za pomoć!

foto: Privatna arhiva, Youtube printscreen

Glumica poznata po ulozi u TV formatu "Kursadžije" ipak nije jedina glumica koji prati zla kob i koja ispunjava stupce crne hronike.

Jedna od najtragičnijih je Teodora Viktorović, unuka poznatog glumca Mihajla Viktorovića.

GLUMICA JE SATAROM UBILA MAJKU I BAKU: Sada je veštačenje pokazalo nove JEZIVE DETALJE zločina na Vračaru!

foto: Facebook printscreen

Teodora je satarom ubila majku Ljiljanu (61) i babu Ivanku (90) u porodičnom stanu na Vračaru. Ona je optužena za teško ubistvo i ako bude osuđena, preti joj kazna od 10 godina ili 30 do 40 godina zatvora, a tužilaštvo smatra da je delo izvršila sa umišljajem. Kako je navedeno u optužnici, Teodora je satarom ubila majku i baku posle svađe, a zločin je policiji prijavio njen suprug.

U trenutku kada se ubistvo dogodilo, u stanu je bila i Teodorina šestomesečna ćerka!

Takođe, u poslednje vreme imali smo priliku da slušamo brojne tragične priče koje su preživele brojne nesreće i završile tužno.

Jedna od tužnijih priča je i priča Gizele Vuković, priznate srpske glumice i bivše supruge pevača Zvonka Bogdana koja je preminula 2015. godine u mračnoj sobi samačkog hotela u kome je provela poslednjih 13 godina svog života.

Živela je kao zvezda, a umrla kao beskućnica sa bolesnom ćerkom i unukom: Teška sudbina čuvene glumice i bivše žene poznatog pevača! (FOTO)

- Ne znam koga nisam pitala za pomoć. Međutim, svi su me zaboravili. U susret su mi izašli samo ministar kulture Dragan Kojadinović i moj kolega Voja Brajović. Od njih sam dobila ukupno 350.000 dinara, i to je sve... A nekada sam bila zvezda subotičkog Narodnog pozorišta. Igrala sam sve od Koštane, do Hasanaginice i Čehovljeve Sonje... Igrala, pevala... Bila sam lepa i omiljena. Jedino što mi preostaje je da se nadam da će biti bolje za godinu, dve. Toliko verujem da mi je ostalo do kraja života - rekla je glumica 2013, dve godine pred smrt, u intervjuu za "Alo".

foto: Printscreen

Iako je predosećala da neće još dugo poživeti i veoma se teško kretala, glumica je do poslednjeg dana brinula o bolesnoj ćerki Milici i autističnom unuku Branku.

Jednu od tužnijih priča ima i jedna od najlepših jugoslovenskih glumica, Merima Isaković, kojoj je jedan tren promenio život.

Film "Jovana Lukina" reditelja Živka Nikolića iznedrio je ovu divu, a onda se desio udes koji je ostavio nepokretnom.

- Od svog prvog filma imala sam dovoljno novca da kupim mali splav na Savi i fijat 126p, poznat kao peglica. Bili smo iza Palate Federacije, išla sam onim delom ulice gde sve tri trake idu u jednom smeru. Moj brat vozio je 50 na sat i bili smo u zelenom talasu. Prošli smo semafor i odjednom začuli škripu kočnica automobila koji je išao iz pravca hotela Jugoslavija. Krenuo je za nama i počeo svojim automobilom da gura moju peglicu na pešačko ostrvo.

Merima Isaković: Poraz nikad nije bio opcija

Videla sam po licu da je čovek pijan, bio je potpuno podbuo, a ja sam sedela na suvozačkom mestu tako da sam praktično bila rame uz rame s njim. Moj brat počeo je da se ljuti, a ja sam govorila: Pusti, stani...

To je sve trajalo nekoliko sekundi, a onda se branik tih kola zakačio ušavši u naš blatobran. Naglo je zakočio da se okrene i da nas udari, ali peglica se od tog trzaja otkačila i počela da klizi, a onda i da se prevrće. Krovom je udarila u banderu i praktično se popela uz nju, a onda pala dole. S nama je bio i moj drug Nedim u vojničkoj uniformi, išli smo u Dom Armije da tamo nešto recitujem, pošto je on sa kapetanom dogovorio odsustvo od tri dana ako me dovede. On je prilikom tog pada izleteo kroz ono malo zadnje staklo na peglici - ispričala je ona detalje nesreće.

foto: Nebojša Mandić

Brat se okrenuo i pokušao nogom da izbije moja vrata kako bih i ja nekako izašla, međutim, sve se odigralo suviše brzo i meni se bandera praktično utisnula u sedište, a u njegovoj konstrukciji bila je jedna šipka koja je izbacila moj pršljen napolje. Kičma se razdvojila, otišla paralelno i istisnula moždinu. O trenutku buđenja već sam pričala. Kad sam otvorila oči, shvatila sam da, hvala bogu, imam noge i pomislila da će sve biti u redu. I uz sve to što sam prošla, od nemogućnosti kontrole fizioloških funkcija do sedenja i pravilnog disanja, jer je sve to bila posledica povrede, zaista nikad nisam bila depresivna – otkrila je Isakovićeva.

Merimina priča ipak nema tužan kraj. Uspela je da nastavi život, da se bavi glumom, ostvari u braku i kao majka, ali je neminovno da je jedna tragedija promenila sve!

Tugu je nosila i Ana Sakić, mlada glumica koja je zbog tragedije u porodici htela da napusti svoj poziv. Njen brat je sebi oduzeo život.

foto: Dragan Kadić

TRAGIČNA SUDBINA POZNATE SRPSKE GLUMICE KOJU NIKO NIJE ZNAO! Brat joj se ubio, a razne priče kriju se iza toga

- Ta tragedija je bila za vreme moje akademije i da nije bilo mog divnog profesora Vladimir Jevtovića možda i ne bih bila tu gde jesam i ne bih bila glumica. On me je podržao i pomogao da izguram sve to. Svako od nas treba da nosi svoj krst - ispričala je ona.

I Rahela Ferari, čuvena srpska glumica, jedva je preživela ratne dane, i za jednu noć je, od stresa i straha osedela, preneli su mediji njenu životnu priču, nalik na mučan ratni film.

Tragična životna priča NAŠE GLUMICE: Noć kada je za samo dva minuta POTPUNO OSEDELA!

Bela Rohel Frajnd, kako joj je bilo pravo ime, bila je jedini član svoje porodice koja je doživel oslobođenje od fašista.

A jedan od najtužnijjih usuda ima i Eva Ras.

foto: Dragana Udovičić

Naime, 1982. godine njen suprug preminuo je iznenada od srčanog udara.

"Ušao je u kuću, skinuo mantil i pao mrtav, bez bolovanja, bez ikakvog predznaka da će da umre", rekla je nedavno Eva.

Ali to nije njena jedina bol. Njihova ćerka Kruna Ras, preminula je u 24-oj godini u Parizu, pod nerazjašnjenim okolnostima.

"Moja ćerka Kruna umrla je u svojoj 24. godini u Parizu 1993. godine. Bila je tamo na studijama. Pričalo se svašta o uzrocima njene smrti, ali ništa nisam htela da demantujem. Ono što niko ne može da porekne jeste da je Kruna Ras bila najmlađa srpska spisateljica koja je od sedme do dvanaeste godine objavila tri književna remek-dela", pričala je o svojoj jedinici Eva.

Da ove porodične tragedije glumica nikada neće prežaliti, pokazuje i to što crninu od tada nije skinula.

Tragedije Hrvatica

2000. godine na Braču dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je Ena Begović, jedna od najlepših jugoslovenskih glumica poginula, a njena jednoipomesečna devojčica Lana i majka Tereza su teško povređene. Enina smrt je bolno odjeknula u celokupnoj hrvatskoj i jugoslovenskoj javnosti.

Hrvatska glumica Dolores Lambaša (32) preminula je 2013. godine od posledica teških povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći.

(A.Krunić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.