Ko se ne bi uplašio njega! Stiže nam novi Frankenštajn i strašniji je no ikad! (FOTO) (VIDEO)

Volite horore?

Ko se ne bi uplašio njega! Stiže nam novi Frankenštajn i strašniji je no ikad! (FOTO) (VIDEO)

U bioskope nam sa Novom godinom stiže i novi film koji obrađuje već staru temu na jedan potpuno svež i interesantan način.
Objavljeno:

Najzvučnije ime horor žanra ponovo se pojavljuje na velikom platnu - Frankenštajn, ali iz jedne potpuno nove perspektive. Ovu, već više puta obrađivanu priču, ovaj put ćemo pratiti iz novog ugla - iz ugla tvorca najpoznatijeg horor čudovišta Igora Štrausmana, kog igra mladi Danijel Redklif. O ovom spotu svi pričaju! Kad se udruže Kapetan Amerika i Adel - oni pokidaju! (FOTO) (VIDEO)

Promo
Ubiše ga od sprdnje! Benedikta Kumberbača svi prozivaju da je vidra! Zar nije isti? (GIF) Film prikazuje priču o kontraverznom naučniku Viktoru Frankenštajnu kog igra Džejms Mekavoj. Viktor i Igor dele plemenitu viziju o tome kako zajedničkim naučnim radom mogu da doprinesu čovečanstvu. Međutim, njihovo istraživanje o besmrtnosti se pretvara u opsesiju koja ima zastrašujuće posledice.
Promo
Preminuo glumac Srboljub Srba Milin (FOTO) (VIDEO) Postoje brojni razlozi zbog kojih je film "Viktor Frankenštajn" vredan vaše pažnje, a mi ćemo navesti samo par. Zasigurno će biti jako interesantno pratiti mladog Retklifa u nekoj drugoj ulozi osim popularnog Hari Potera. Suštinska razlika između ove i ostalih filmskih adaptacija Šelijevog romana jeste ta što se ovaj film fokusira na odnos Igora i doktora Frankenštajna. Dakle, mi ovde dobijamo ono što ranije nikada nismo videli - priliku da iz prve ruke saznamo kako Doktor zapravo razmišlja.
Printscreen/ YouTube/ Mega Com Film
Film će se naći u bioskopima od 31. decembra, a do tada možete pogledati trejler i oceniti sami šta će vam sve ovaj interesantni horor ponuditi.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.