LIKOVI IZ IGRE PRESTOLA U GRADSKOM PREVOZU: Kad u 50-ici sretneš Majku Zmajeva u blizini Kaluđerice!
Foto: Facebook, Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

vrh

LIKOVI IZ IGRE PRESTOLA U GRADSKOM PREVOZU: Kad u 50-ici sretneš Majku Zmajeva u blizini Kaluđerice!

Sada većina vas misli, kakve veze ima gradski prevoz, trola i bus sa popularnom serijom, e pa ako ne vidite sličnost onda ni ne čitajte dalje

Objavljeno:

Dakle, svaki prevoz u Beogradu posle 17h pretvara se u bitku u kojoj se "gube glave". Zauzeti mesto u 50-ivi u špicu ravno je osvajanju Gvozdenog prestola. Prljavština, perverzije, bolesti, ubijanje...hoćete da kažete da nema sličnosti?

Sad kad smo ovo rešili, onda vrlo lako možete da shvatite da sve likove iz serije možete da nađete u samo jednom autobusu ka Kumodražu!

Ne zaboravite - postoji samo jedan cilj, izaći živi na odredištu, a evo ko će vam sve na tom putu pomoći ali i odmoći.

Džofri - Maloletni huligan koga imate želju da puknete po sred face! Znate one koji isfrustrirani beže sa časa uleću u trolu na stanici kod GSP škole i urlaju iz sveg glasa. Pričaju kako su naboli profesorku i onoj "maloj" je sve po spisku...

foto: Promo

Planina - Bivši vođa navijača, pravio bahanalije u svoje vreme i ništa nije uradio u životu jer je bio previše glup. Ima masu, ali mozga bez, zato se i vozi 48-icom.

foto: Promo

Sansa - Fina riba. Ono sređena je i u 7 ujutru i u 6 popodne. Kosa čista, ispeglana i sređena, dok se oko nje cedi znoj sa huligana, a babe smrde na beli luk. Ona stoji pravo...bravo, bravo!

foto: Promo

Sersei - Čim je vidite onako arogantnu sa velikim naočarima za sunce, skockana kako viče "Jel može neko da ustane meni i DETETU!", instant navlači sav hejt busa na sebe. Ona je od onih koja će da naduva sve oko sebe a svojim grimasama će vam jasno dati do znanja da ste se previše približili i ako na sve načine pokušavate da budete čovek od gume!

foto: Promo

Džon Snežni - On štiti babe, devojke, majke, decu, pse, mačke, vanzemaljce. Kada uđe kontrola on će prvi da stane ispred i žrtvuje sebe zarad drugih. Ne radi on to da bi bio šmeker pred ribama, stvar je u principu! Niko ne treba da da ličnu kartu kontroloru jer "Zima stiže".

foto: Youtube printscreen

Deneris, majka zmajeva - To su one carice koje nose male čivave sa sobom u torbi. Obično je u pitanju neko malo nikakvo kuče i njoj opasno ide na nerve što svi hoće da ga pomaze. Ukoliko se neka baba ili deda sa zadahom zmaja pobuni zašto je pas u busu, e tada ćete shvatiti šta znači bes i shvatićete zašto je ona Majka Zmajeva Kaluđerice i okoline!

foto: Printscreen/youtube

Hodor - To je onaj lik što uvek stoji na vratima, ništa vas ne razume jer nosi slušalice i dok ga ne šutnete u dupe neće se pomerati sa vrata. "Ima li izlaz?" - kad to čujete znaćete i da je Hodor na nekim od vrata. Ali zato čik da vidimo kontrolore da prođu pored njega...no no no no!

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.