Najbolja Đinina drugarica iz "Srećnih ljudi" je nestala posle ogromne lične tragedije! A sada će glumiti u seriji na koju su Srbi otkinuli! (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS HD

I to znate li koga?

Najbolja Đinina drugarica iz "Srećnih ljudi" je nestala posle ogromne lične tragedije! A sada će glumiti u seriji na koju su Srbi otkinuli! (FOTO)

Decenijama nismo mogli da je vidimo ni u pozorištu, ni na filmu, ni na televiziji, ali sada se vraća

Objavljeno:

Natalija Vlahović-Čuljković pre više od dve decenije igrala je u "Srećnim ljudima" Đininu drugaricu i odmah je za oko zapala njena nesvakidašnja lepota.

Nedavno se vratila na male ekrane, a glumu je jedno vreme izbegavala zbog tragedije koja joj se desila pre nekoliko decenija.

Natalija je karijeru započela već sa šest godina kada se pojavila u seriji "Grlom u jagode", a posle uloge Sonje u "Srećnim ljudima" (1992.), skrenula je pažnju na sebe, ali njena životna priča je krenula sasvim drugim putem od očekivanog.

Vlahovićeva se 1990. udala za Miloša Čuljkovića, s kojim ima ćerku. Čuljković je 1998. poginuo u saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori, i nakon ove tragedije, Natalija se povukla iz javnosti.

Vratila se tek 2013. ulogom u seriji "Vojna akademija 2", a gledaoci mogu da je vide i u serijama "Sinđelići" i "Santa Maria della Salute"... Sada ćemo je gledati u nastavku serje "Ubice mog oca" i igraće majku Nine Janković, to jest, forenzičarke Jelene.

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.