FESTIVAL POSVEĆEN JARANSTVU I RAHATLUKU! Dokumentarac o sastavu  Zabranjeno pušenje!
Foto: Privatna arhiva

dok'n' ritam

FESTIVAL POSVEĆEN JARANSTVU I RAHATLUKU! Dokumentarac o sastavu Zabranjeno pušenje!

Dokumentarac posvećen sastavu Zabranjeno pušenje, u režiji Italijana Đanluke Lofreda i francuskoj produkciji, u naslovu sadrži provokaciju koja može biti prepoznata kao jedan od postulata pokreta Nju Primitivs, čiji su osnivači i nosioci neki bivši i neki sadašnji članovi sastava koji nosi ime Zabranjeno pušenje

Objavljeno:

Povezani muzikom, a podeljeni ratom, koji je razorio čitavu zemlju, priča o Seji Seksonu, Neletu Karajliću i Zenitu Đoziću zapravo je refleksija same Jugoslavije.

- Vozdra raja! Pozivam vas sve 3.6. na festival Dok’n ritam. Naš dokumentarni film “Zabranjeno pušenje in Sarajevo” je u takmičarskoj konkurenciji. Glas za nas je glas razuma, glas visokih intelektualnih i ljudskih sposobnosti. Dođite na festival jaranstva i rahatluka - poziva Sejo Sekson publiku da vide ovaj film pun sjajne muzike, arhivskih snimaka i veoma emotivnih priča trojice glavnih aktera Nju Primitivsa - Neleta, Seje i Zenita.

Na festivalu Dok’n’ritam, koji se održava od 1. do 4. Juna u Domu kulture Studentski grad, pogledajte premijeru dokumentarca o Zabranjenom pušenju.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.