Tragična sudbina junaka Anđela i Lepih sela! Pred smrt je uradio ono što ne bi niko od nas! (FOTO) (VIDEO)

Manje bolno je skončao u Selima!

Tragična sudbina junaka Anđela i Lepih sela! Pred smrt je uradio ono što ne bi niko od nas! (FOTO) (VIDEO)

Bio je veliki junak na filmu, ali još veći u stvarnom životu! Njegov gest, koji je napravio u svojim poslednjim časovima, mu je sigurno obezbedio mesto u raju
Objavljeno: 16:42h
Replike glumca Dragana Maksimovića iz Lepih sela su legendarne i dan danas, dok će njegova scena iz Mi nismo anđeli zauvek ostati kultna!
Glumca Dragana Maksimovića možda najbolje pamtimo po čuvenoj ulozi profesora u Lepim selima. Nekoliko njegovih izjava se i danas citiraju veoma često. Osim one "Ja sam spreman, našao sam svoj šlem"....
A Draganov lik je nezaobilazan i u Anđelima, gde glumi hipika koji izgovara slavnu rečenicu "Nema žene da ti se*e"... i peva pesmu Where have all the flowers gone na plaži.
Na današnji dan (17. novembar) pre 15 godina huligani su na Zelenom Vencu pretukli Dragana Maksimovića, misleći da je romske nacionalnosti. Od povreda koje su mu naneli, popularni Maksa je preminuo dva i po meseca kasnije, a krivci nikad nisu uhvaćeni. A nisu uhvaćeni zato što profesor nije želeo policiji da pruži nikakve podatke o napadu, pošto nije želeo da se ti mladi ljudi krivično gone! Naime, on je pred smrt oprostio svojim ubicama i nije želeo da budu kažnjeni za to delo.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.