ĆALE, TEŠKO MI JE... I vas će rasplakati dirljivo pismo Žarka Lauševića posvećeno Gagi Nikoliću!
Foto: Beta, Aleksandar Jovanović Cile

EMotivno pismo

ĆALE, TEŠKO MI JE... I vas će rasplakati dirljivo pismo Žarka Lauševića posvećeno Gagi Nikoliću!

Prošlo je godinu dana od smrti legendarnog Dragana Nikolića, a kolege i prijatelji još uvek ne prihvataju činjenicu da ga više nema
Objavljeno: 14:02h

Na promociji monografije “Gospodin mangup” koja je omaž velikom glumcu, okupili su se oni koji su ga voleli, i time pokazali da on još uvek živi kroz velika dela, zajedničke priče i dragocene momente koji nikada neće biti zaboravljeni.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedan od Gagin bliskih prijatelja bio je i Žarko Laušević koji je bio sprečan da dođe na promociju u Atelje 212, ali je poslao dirljivo pismo.

Žarko Laušević je u nekoliko navrata naciju rasplakao rečima o Gagi Nikoliću, a ovo su samo neke od njih:

foto: Public

"On sada sve zna. I uvek je znao. Gospodin. Najveći Gospodin koji je pohodio Balkan i njegove scene. Uvek Gospodin.

Kupi taj Gaga… odelo koje nikad niko ne bi našao. Najbolje. Ni u Londonu, ni u Parizu, Rimu, nego na Bulbulderu, na Krstu, pa ga pokloni najboljem bokseru iz Radničkog, ili daruje svom dragom Čiti... Pa, onda pronađe još bolje i skuplje u najskupljoj radnji na svetu, na Šanzelizeu, i... zatim ga pokloni slučajnom, nepoznatom. I uvek - da ne zna levica šta radi desnica. Oprosti mi što te, evo, cinkarim, Gago, ali ja ne znam nikog ko je toliko tajno poklanjao, kao ti, kao Milena što je. Ljubavi, sebe, svega.

Naše je samo što damo drugima! Da, tu plemenitu hrišćansku poruku jeste rekao jedan veliki Otac, ali ne znam nikog ko je toliko i samo tako delao, kao ova Njegova deca. Oprosti mi, Milena, oprosti, Gago!"

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.