O OVOME SE GODINAMA ĆUTI: Napadnut je Vojin Ćetković, ali u opasnosti su svi glumci! Čak je jedan i ubijen nasred ulice! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragana Udovičić

zašto ovo niko ne pominje??

O OVOME SE GODINAMA ĆUTI: Napadnut je Vojin Ćetković, ali u opasnosti su svi glumci! Čak je jedan i ubijen nasred ulice! (FOTO)

Godinama unazad glumci su maltene svakodnevno bili prinuđeni da se bore sa svojim nasrtljivim obožavaocima, ali i raznim huliganima kojima su se neretko nalazili na meti...
Objavljeno: 20:11h

Pre sedamnaest godina poznatog glumca Dragana Maksimovića Maksu su pored nekadašnjeg restorana “Beli grad” pretukli huligani i to na očigled prolaznika, a nešto više od dva meseca nesrećni glumac podlegao je povredama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Po rečima prijatelja koji su ga posećivali u bolnici pretučen je jer su huligani mislili da je Rom. Tačnije pretukla ga je grupa skinheda, navijača Rada, revoltirana zbog gubitka meča sa Obilićem.

Čitav ovaj nemili događaj i njegova smrt nisu bili predmet medijske pažnje, niti je bilo ikakvih reakcija, pa se nameće logično pitanje zašto je to tako.

Da stvar bude još gora njegov slučaj je zataškan, a počinioci ubistva do dana današnjeg nisu pronađeni.

Spomen-ploča Maksimoviću postavljena je 2006. na inicijativu reditelja Gorana Markovića, koji je, u pismu gradskim vlastima, ukazao da je Maksimović iz nekog razloga zaboravljen, a njegov strašan kraj zataškan, te da ubice nisu privedene pravdi.

Ali, nažalost, Dragan nije jedini glumac koji se našao na meti huligana, već su se mnoge njegove kolege suočile sa izgrednicima i jedva izvukle živu glavu!

Tako je juče je na Novom Beogradu u blizini Kombank Arene napadnut naš proslavljeni glumac Vojin Ćetković. Na njega je verbalno nasrnuo nepoznati muškarac, a razlog napada je uloga koju Vojin igra u novoj seriji crnogorske televizije „Božićni ustanak“.

foto: Dragana Udovičić

Kako je preneo Informer, pogrdnim rečima i psovkama čovek je zasuo glumca nazivajući ga slugom Milovog mafijaškog režima. Od fizičkog nasrtaja glumca je spaslo brzo udaljavanje sa mesta na kome se incident dogodio.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.