On uvek ubija na petak 13! 7 razloga zbog kojih ćete se unerediti ako večeras naletite na njega! (FOTO) (GIF)

Pa ako smete da izađete...

On uvek ubija na petak 13! 7 razloga zbog kojih ćete se unerediti ako večeras naletite na njega! (FOTO) (GIF)

Najveći masovni ubica će večeras, kao i svakog petka 13, kružiti mračnim ulicama
Objavljeno:

Ako budete imali hrabrosti da izađete, velika je šansa da ćete naići na njega! Naravno, Džejson Vorhis je samo filmski ubica, ali ga se mnogi plaše više nego od pravih. On ima natprirodnu snagu nesvojstvenu ljudima i neverovatno dobro barata mačetom. Nezaobilazan detalj na njegovom licu je maska koja izgleda prilično jezivo. Ako ga se još uvek niste dovoljno uplašili, dajemo vam sedam razloga zbog kojih sigurno hoćete. Ovo je 10 najstrašnijih filmova svih vremena: Samo za one sa jakim stomakom! (VIDEO) 1. Pre svega zapitajte se da li biste ovakvu pojavu voleli da sretnete u mraku?

Sigurno da ne biste, jer je samo jedan pogled na Džejsona dovoljan da vam se sledi krv u žilama. 2. Pošto smo zaključili da sigurno ne biste voleli da ga sretnete, ovakva reakcija bila bi neizbežna ukoliko biste se ipak suočili sa njim oči u oči.
Oči u oči - kako to jezivo zvuči. 3. Kada sledeći put stanete na pokretne stepenice, obratite pažnju na ljude oko sebe.
Možda je upravo među njima i Džejson koji neće imati milosti prema vama ako mu se nađete na putu. 4. Prijatna šetnja šumom po sunčanom danu. Da, to zvuči idilično.
Ali, šta ako se iza nekog drveta neočekivano pojavi Džejson i počne da maše svojom mačetom. E, to je već daleko od idile. Možda bi bilo bolje da ipak zaobiđete šumu kako ne biste prošli kao ovo troje nesrećnika. 5. Ako ste mislili da je imati oružje od pomoći kada Džejson napadne, prevarili ste se.
Očekivano ili ne, Džejson je otporan na metke i pucnjava vam neće pomoći da ga savladate. Možda je bolje da kao i ovaj lik pobegnete glavom bez obzira. 6. Ukoliko ipak ostanete kod kuće obratite pažnju na prozore.
Džejson bez problema lomi staklo i ulazi kroz prozor. Izgleda da su jedino rešenje za taj problem - rešetke. 7. Zamislili ste neformalan provod sa prijateljima iz kraja?
To ne zvuči loše, ali povedite računa o tome da se ne nađete na putu Džejsonu, pošto on ruši sve pred sobom. Sigurno ne biste voleli da sruši i vas, jer to se ne bi dobro završilo. Ako posle svega navedenog smete da izađete večeras, izađite. Ali, na sopstvenu odgovornost. (A. Đorđević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.