Dokumentarni film Adria media grupe ZATVORSKA MOLITVA osvojio još jednu međunarodnu nagradu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

nesvakidašnja priča iz niškog zatvora

Dokumentarni film Adria media grupe ZATVORSKA MOLITVA osvojio još jednu međunarodnu nagradu! (FOTO) (VIDEO)

Ovo je treća međunarodna nagrada za dokumetarac reditelja Miljana Gogića, nesvakidašnju priču o osuđenicima koji su sedam godina predano radili na obnovi zatvorske crkve
Objavljeno: 15:48h

Kratki dokumentarni film u produkciji Adria Media Grupe "Zatvorska molitva", reditelja Miljana Gogića, osvojio je specijalnu nagradu žirija 8. Međunarodnog filmskog festivala na Dnjepru, koji je proteklog vikenda održan u Ukrajini.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovo je treća međunarodna nagrada koju je osvojio ovaj dokumentarac Adria Media Grupe.

foto: Promo

"Zatvorska molitva" je dobitnik Zlatnog viteza na prošlogodišnjem 25. međunarodnom filmskom festivalu na Krimu, kao i nagrade Filmskog festivala "So zemlje" (Соль земли) u Rusiji.

"Zatvorska molitva" je nesvakidašnja priča iz zatvora u Nišu. Priča o osuđenicima koji su punih sedam godina predano radili na obnovi zatvorske crkve, koju je još 1934. godine podigao kralj Aleksandar I Karađorđević. To je priča o ljudima, veri i pokajanju.

foto: Promo

Na festivalu u Ukrajini učestvovalo je više od 30 zemalja sa više od 100 rediteljskih ostvarenja. U užem izboru je prikazano 25 filmova, a tema festivala bila je "Istina u dokumentarnom filmu".

BONUS VIDEO: Espreso.co.rs sa Zonom i Manetom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.