Rasprodata do poslednjeg mesta: Premijera filma La La Lend najavila 45. FEST (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

nesvakidašnji mjuzikl

Rasprodata do poslednjeg mesta: Premijera filma La La Lend najavila 45. FEST (FOTO) (VIDEO)

Uspešno filmsko ostvarenje odnelo je čak 7 Zlatnih globusa, a nominovano je i za 14 nagrada Američke filmske akademije to u svim glavnim kategorijama
Objavljeno: 14:39h

Mesec dana pred najveći beogradski filmski festival, u sredu je premijerno prikazan film američkog reditelja Demijana Čazela La La Lend.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Ovo izuzetno uspešno ostvarenje odnelo je čak 7 Zlatnih globusa, a pre svega dva dana nominovano je za neverovatnih 14 nagrada Američke filmske akademije, i to u svim glavnim kategorijama. Kao nesvakidašnji mjuzikl koji ima sve kvalitete starog holivudskog filma, a uz to je prava savremena romantična drama, La La Land je sinoć oduševio mnogobrojnu publiku.

Na rasprodatoj projekciji gledaocima se u Cineplexx-u Ušće obratio umetnički direktor FEST-a, Jugoslav Pantelić, rekavši da je ovakva neobična najava festivala posledica želje, pa i potrebe, da se ide u korak sa svetskim bioskopima.

foto: Promo

- Mogli smo da igramo na sigurno i prikažemo film za mesec dana u okviru regularnog programa festivala - kazao je - ali želeli smo da naša publika stoji rame uz rame sa svetskom. Neposredno nakon što smo saznali da je La La Land dobio isti broj nominacija za Oskara kao svojevremeno Titanik, imamo ekskluzivnu priliku da ga pogledamo - dodao je Pantelić.

foto: Promo

Pantelić je, osim toga, publici u poverenju nagovestio nekoliko naslova koji će se naći u velikoj sali Sava centra ove godine, a među njima su "Moonglight" i "Hell on High Water", koji su takođe u konkurenciji za Oskara. Celokupni program 45. FEST-a biće objavljen u ponedeljak 30. januara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.