Srpski film uvršten u zvanični program 67. Berlinala (FOTO)
Foto: Promo

uspeh!

Srpski film uvršten u zvanični program 67. Berlinala (FOTO)

Posle svetske premijere na Berlinalu, "Rekvijem za gospođu J." će imati domaću premijeru na predstojećem FEST-u
Objavljeno: 16:46h

Film "Rekvijem za gospođu J." u režiji i prema scenariju Bojana Vuletića, sa Mirjanom Karanović u glavnoj ulozi uvršten je u oficijelni program 67. Berlinskog filmskog festivala, u program Panorama Special, saopštila je Direkcija Berlinala.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Posle svetske premijere na Berlinalu, film će imati domaću premijeru na predstojećem FEST-u, saopštio je Filmski centar Srbije. Međunarodni filmski festival u Berlinu, jedan od tri najprestižnija svetska festivala A kategorije, biće održan od 9. do 18. februara.

"Rekvijem za gospođu J.", sniman na lokacijama u Beogradu, Sofiji i Skoplju, imaće četiri projekcije, a ona svečana, premijerna, biće održana 13. februara u 19 sati u velikoj dvorani ZOO Palasta, na Ku-damu.

foto: Promo

Pored Mirjane Karanović, u filmu igraju i Jovana Gavrilović, Danica Nedeljković, Vučić Perović i Mira Banjac. Ovo je drugi dugometražni igrani film reditelja Bojana Vuletića.

Prvi, "Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem", premijerno je prikazan 2011. na festivalu u Karlovim Varima. ; Koproducenti su Pavlina Jeleva (Bugarska), Tomi Salkovski (Makedonija), Aleksander Rodnjanski (Rusija) i Alis Ormieres (Francuska).

foto: Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem, Beta

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.